Paret fick 19 barn på 15 år – följarnas starka varning

Paret Shelly och Jared Wallace

Foto: INSTAGRAM
Mamma Shelly avslöjar hur det gick det till när de fick 19 barn under 15 år.
”Folk sa till oss, ni borde inte adoptera från fosterhem. Barnen där har problem”, skriver mamman på sociala medier.
0:27

Efter reklamen: Mamman har blivit viral med sin ovanligt stora mage

(0:27)

Slå på ljud

Paret Shelly och Jared Wallace från den amerikansk delstaten Arizona dokumenterar ofta sitt liv på sociala medier. Anledningen? Deras ovanligt stora familj. För föräldrarna Wallace har hela 19 barn.

Men vi tar det från början. För 15 år sedan gifter sig mamma Shelly och pappa Jared. Snart får paret även ett biologiska barn. Men paret saknade något.

På Tiktok kallar sig familjen själv för ”Crazy Middles”. På kanalen berättar om varför familjen valt att adoptera fosterhemsbarn. Ett val som inte varit helt friktionsfritt.

Paret har adopterat många … många barn.

Foto: INSTAGRAM

”Borde inte adoptera”

Mamma Shelly berättar att valet har skapat många frågor och elaka påståenden:

”Folk sa till oss, ni borde inte adoptera från fosterhem. Barnen där har problem”,

Men paret visar upp att så inte alls är fallet. I sina korta klipp och bilder visar paret upp sin stora och kärleksfulla familj. Fram tills nu har familjen adopterat hela 19 barn från det amerikanska fosterhemssystemet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Paret berättar i ett klipp att bygga sin stora familj har blivit deras mål i livet. Men de vill inte bryta sönder familjer. Utan om Shelly och Jared adopterar ett barn, så försöker de även få med syskon till barnet så de inte splittras.

Familjens många barn – nya avslöjandet

I ett klipp på familjens kanal på videoplattformen Youtube berättar Sherry om familjens alla barn. Det äldsta barnet är Kylie, som är 27. Hon är från Shellys tidigare äktenskap. Sedan kom Landen, 11, parets biologiska barn.

Sen adopterade Shelly och Jared tre barn. Cody, 22, Elizabeth, 18 och Lacey, 19 från fosterhemmet. Men de stannade inte där. Paret adopterade de tre biologiska syskonen: Destiny, 25, Jonathan, 22, och Cynthia, 18. Sen kom Spencer, 18, och hans äldre broder Weston, 23 – samt Mason, 12, och Jacob, 14.

Men paret Wallace var inte klara. För sen adopterade familjen även bröderna: Anavaeh, 8, and Braxton, 10. Sen kom syskonen Addison, 13, Aubrey, 14 och Harlan, 18. Tillslut adopterade Trey, 7, och Brinley, 10.

En rejäl familj, minst sagt. Och på Tiktok avslöjar föräldrarna att de är långt från klara.

LÄS OCKSÅ: Zachs och Toris kärlek vann mot alla fördomar: ”Ett så unikt par”

LÄS OCKSÅ: Fick dödlig sjukdom när hon var 18 – gömde sig i flera år

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!