Pappans fina gest på dottern Brittanys bröllop: ”Bästa ögonblicket”

Brittany Peck och Todd och Todd

Brittany Peck växte upp med en styvpappa som ogillades av hennes biologiska pappa.
Men på bröllopsdagen förändrades allt.
– Mitt bröllop hade inte kunnat bli mer perfekt, säger hon.

Brittany Pecks, 27, föräldrar skilde sig när hon var ett litet barn. Hennes mamma fann kärleken på nytt i Todd Cendrosky, vilket inte uppskattades av hennes biologiska pappa, Todd Bachman.

Vårdnadstvisten var långdragen och enligt Brittany Peck vägrade hennes pappa att dela vårdnaden med mamman och hennes nya partner.

– Mina föräldrar kunde inte enas om vårdnaden av mig och min lillasyster. Jag hade en egen advokat och hela situationen var väldigt illa. Det som vi har varit med om hade kunnat vara en evighetslång film, har Brittany Peck tidigare sagt till ABC News.

Brittany Peck

Brittany Peck hamnade i en lång vårdnadstvist när föräldrarna inte kunde enas om vårdnaden. ”Hela situationen var väldigt illa”, säger hon till ABC News.

Youtube

Brittanys oro efter drömavslöjandet

Styvpappan hade spelat en viktig roll i Brittany Pecks liv. Han hade kommit in i hennes liv när hon var sex år gammal och hon såg det som att hon fått växa upp med två pappor.

När hon skulle gifta sig hade hon därför en dröm om att båda skulle gå fram med henne till altaret. Samtidigt visste hon inte hur frågan skulle tas emot av hennes biologiska pappa, som tidigare varit fientligt inställd till styvpappan.

Två veckor innan bröllopet ringde hon upp sin biologiska pappa för att berätta om önskemålet. Då lämnade han ett besked som fick henne att tappa hakan och sa att hon inte behövde oroa sig.

Todd Bachman bröllopet

Brittany Pecks biologiska pappa Todd Bachman skulle ensam föra dottern fram till altaret, men gjorde plötsligt en helomvändning under bröllopet.

Youtube
Todd Bachman, Brittany Peck och Todd Cendrosky

Todd Bachman gick nämligen och hämtade hennes styvpappa Todd Cendrosky, så han också kunde föra dottern fram till altaret.

Youtube
Sluga draget för exets uppmärksamhet – gifte sig med fejkad man

Styvpappan Todds tårar: ”Bästa ögonblicket”

Med åren hade Todd Bachman lärt sig att respektera styvpappan Todd Cendrosky. Han hade till och med kommit så långt att han såg honom som en vän. Så på bröllopet, som ägde rum i Ohio, vände han sig till Todd Cendrosky och sa:

– Hörru, kom med här. Du har haft en lika stor del i att uppfostra det här barnet. Det är hög tid att du och jag för fram vår dotter till altaret tillsammans.

Todd Cendrosky blev tårögd av den fina gesten.

– Han sa att det var det bästa ögonblicket i hans liv. Mitt bröllop hade inte kunna bli mer perfekt, säger Brittany.

Todd Cendrosky och Todd Bachman

Hand i hand stormade Todd och Todd fram.

Facebook

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Brud plötsligt död under bröllop – systern gifte sig istället

LÄS OCKSÅ: Elaka kommentarerna efter parets bröllop

Foto: Facebook, Youtube

SENASTE NYTT!