Pappan skräck – tvååringen blev attackerad av hundar

Jolie, 2, blev attackerad av grannens två hundar.

FOTO: JEREMY & AIQI REACH
Pappan tvingades genomlida sitt livs värsta stund.
Plötsligt kastade sig grannens två hundar över hans tvååriga dotter Jolie:
– Jag var livrädd, berättar pappa Jeremy.

Många älskar hundar, men frågan är om tvååriga Jolie någonsin kommer vilja komma nära människan bästa vän igen.

Det var den sista augusti i år som hennes pappa Jeremy Reach fick se hur grannens två hundar kastade sig över den lilla flickan.

Jeremy blev förstås skräckslagen. Hans fru Aiqi Reach hade just lämnat hemmet med parets son Jasper, 5, och Jeremy fick ensam försöka rädda dottern.

– Jag var livrädd. Det var två hundar. En av dem bet henne i axeln, den andra i benet. Jag jagade bort dem genom att sparka och då sprang de tillbaka hem, berättar pappa Jeremy för tv-kanalen CBS46.

Opererades flera gånger på sjukhuset

OVÄNTAT 15-åringens chockfödsel – visste inte att hon var gravid

Samtidigt var Jeremy lättad att sonen var med sin mamma när attacken inträffade – annars hade två barn kunnat skadas svårt, säger han till nyhetssajten 11 Alive.

Jolie fördes till sjukhus i ilfart och tvingades där genomgå flera operationer, enligt familjen.

Jolie och mamma Aiqi Reach.

Jolie, 2, har svåra smärtor och är rädd för sjukhuspersonalen. Den enda som lyckas trösta dottern är hennes mamma Aiqi Reach, berättar pappa Jeremy.

FOTO: JEREMY REACH

För en vecka sedan startade pappa Jeremy Reach en insamling för att få hjälp att täcka alla sjukhuskostnader. Familjen bor i Atlanta och som bekant är sjukvård dyrt i USA.

Låg nersövd en vecka efter attacken

Bland annat har Jolie ett ruskigt sår över höften som riskerar att bli infekterat om hon inte får hjälp av vården, skriver pappan. Dessutom ska läkarna varit tvungna att sy fast Jolies öra efter attacken.

Totalt blev det tre jobbiga veckor på barnsjukhuset för familjen. Först en vecka på intensiven när Jolie låg nersövd och sedan två veckor på en vårdavdelning.

”Hon har smärtor, känner obehag och är rädd för läkarna och sjuksköterskorna eftersom de är främlingar och hela tiden måste ha mask för ansiktet. Så fort dörren till hennes rum öppnas börjar hon gråta och skrika. Den enda som lyckas trösta henne är hennes mamma som inte har kunnat lämna henne sedan hon vaknade upp för en vecka sedan”, skriver pappan.

Jolie och mamma Aiqi Reach.

Fortfarande väntar fler veckor på sjukhus för lilla Jolie, 2, men pappa Jeremy Reach hoppas att han snart kan få ta hem sin dotter.

FOTO: JEREMY REACH

”Hennes bror saknar henne”

Och troligtvis väntar fler veckor på sjukhuset för den lilla flickan. Nu hoppas familjen få in medel för att klara de dryga räkningarna som väntar. De hoppas få in närmare 1,8 miljoner svenska kronor men i skrivande stund har insamlingen endast nått knappa 400 000 kronor.

På grund av coronarestriktionerna tillåts inga andra än föräldrarna på sjukhuset, så storebror Jasper har inte fått träffa lillasyster Jolie sedan hundattacken för tre veckor sedan.

– Förhoppningsvis kommer det snart inte krävas mer sjukhusvård och vi kan ta hem vår lilla flicka. Jag vet att hennes bror saknar henne mycket, säger Jeremy till tv-kanalen CBS46.

Syskonen Jasper, 5, och Jolie Reach, 2.

Storebror Jasper, 5, saknar sin lillasyster Jolie mycket berättar pappa Jeremy för tv-kanalen CBS46

FOTO: AIQI REACH

LÄS OCKSÅ: Mamman förlorade sin 10-åriga dotter i hemska olyckan

LÄS OCKSÅ: Lärarens plan för att rädda sin 9-åriga elevs liv

FOTO: JEREMY & AIQI REACH

SENASTE NYTT!