Pappan i svår sorg – döttrarna och mamman mördade på pyjamasparty

Pappan i svår sorg – döttrarna och mamman mördade på pyjamasparty

Pappan Charlie släppte iväg sin 11-åriga dottern Connie för att sova över hos vännen.
Men vad han inte visste var att det var sista gången han skulle se henne i livet – dagen efter var Connie och tre personer i familjen hon sov hos döda.
”Flyg försiktigt min älskade lilla tjej. Jag kommer alltid älska dig från djupet av mitt hjärta”, skriver den förkrossade pappan enligt The Sun.
Slå på ljud

Den elva år gamla Connie Gent från Killamarsh i Storbritannien skulle sova över hos sin vän Lacey, 11. Connie Gents pappa Charlie vinkade hej då till sin dotter som skulle vara borta över natten. Det var sista gången pappa Charlie såg sin älskade dotter vid livet.

Morgonen därpå hittades Connie Gent, vännen Lacey samt Laceys storebror John och mamma Terri Harris, 35, mördade i huset.

Det var efter att polisen hade åkt till huset då grannar hade ringt in och oroat sig för familjen säkerhet som de gjorde den fruktansvärda upptäckten.

TAGET! Mamman hade inte råd med IVF – köpte spermier på nätet

Pappans fruktansvärda sorg: ”Min lilla flicka är död”

Papporna till de båda familjerna som förlorat sina anhöriga blev helt förkrossade när de fick dödsbeskedet.

Min lilla flicka är död och jag kan inte ens förklara med ord eller veta hur jag ska reagera på det här. Jag borde kanske inte ens skriva det här. Nu måste jag leva med det faktum att jag inte kunde skydda henne som jag alltid lovat att jag skulle göra, och nu är hon borta”, skriver pappan enligt The Sun och fortsätter:

”Flyg försiktigt min älskade lilla tjej. Jag kommer alltid älska dig från djupet av mitt hjärta. Jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycket”.

Han uppmanar också andra föräldrar att tillbringa så mycket tid de kan med sina barn och det som han trodde var hela hans värld nu har försvunnit.

Förkrossad efter beskedet

Även Laceys och Johns pappa Jason Bennett var förkrossad efter beskedet och gick för att lägga blommor vid den offentliga minnesplatsen för att hedra offren.

Han lade också upp ett antal klipp på sina två barn, bland annat när familjen leker tillsammans.

Jag önskar att jag hade varit på plats och räddat er och förhindrat all smärta och lidande och sagt att allt kommer att bli bra. Nu har jag istället tvingats genomlida det värsta som någon förälder kan gå igenom”, skriver Jason Bennett enligt The Sun.

Polisens avslöjande om gärningsmannen

Polisen bekräftar nu att ett mordvapen har hittats och man misstänker enbart en ensam gärningsman.

Mannen som misstänks av polisen är den 31-åriga Damien Bendall som bor i staden.

Efter de fruktansvärda morden är det många som sörjer offren. Även polisen har gått ut med ett uttalande:

Detta är en oförståeligt och chockerande händelse som har påverkat detta samhälle djupt, speciellt Connies familj och vänner i Sheffield, och våra tankar är också hos dem”.

LÄS OCKSÅ: FBI: Gabby Petito har hittats död – familjen: ”förkrossade”

LÄS OCKSÅ: Mariely Chacon offrade sitt liv – drack urin för att rädda barnen

FOTO: Privat

SENASTE NYTT!