Kev förlorade 6-årige sonen Ben i cancer – gjorde tatuering av askan

Ben och Kev Pitcher

Kev Pitcher förlorade nyligen sin son Ben i cancer.
Nu hyllar han sonen med en tatuering gjord av askan.
– Jag är inte redo att släppa taget om min sexårige sons namn, säger han.

”Vår superhjälte. Våra hjärtan smärtar fortfarande av sorg. Hemliga tårar rinner fortfarande. Vad det innebar att förlora dig son kommer ingen någonsin att få veta”.

Orden är inristade i Bens gravsten. Han drabbades av en hjärntumör förra året. Nio månader senare dog han, endast 6 år gammal.

Ben var familjens superhjälte. En kille som alltid var glad och njöt av livet. Bens familj tvingas nu bära på en ofattbar sorg resten av livet.

Hans pappa Kev Pitcher, 47, kan längre inte dela livets härliga och tuffa stunder med sin son. I alla fall inte på samma sätt.

Bens gravsten

”Vår superhjälte. Våra hjärtan smärtar fortfarande av sorg. Hemliga tårar rinner fortfarande. Vad det innebar att förlora dig son kommer ingen någonsin att få veta”, står det på Bens gravsten.

Facebook

Gjorde tatueringen av sonens aska

Men han gör vad han kan. Strax efter Bens död gjorde Kev Pitcher en tatuering med en blandning av sonens aska och tatueringsbläck.

– Jag fick höra att man kunde göra det och tänkte ”jag ska göra det för Benny”. Jag är inte redo att släppa taget om min sexårige sons namn, säger Kev Pitcher.

Tatueringen föreställer en far och son som håller handen, vandrandes mot fjärran. Motivet ackompanjeras av en hyllningstext till sonen.

”Du behöver inte vara två meter lång för att vara en superhjälte” står det.

Kev Pitcher gjorde en tatuering av sonens aska. ”Du behöver inte vara två meter lång för att vara en superhjälte” står det.

Springer maraton med Ben på benet

Kev Pitcher kommer på söndag springa ett maratonlopp i välgörenhetssyfte. Intäkterna kommer att gå till ett barnsjukhus och två välgörenhetsorganisationer som hjälper familjer vars barn drabbats av cancer.

På benet kommer far och son-tatueringen att synas.

– Han kommer att springa maratonet med mig – han startar och avslutar loppet med mig, säger Kev Pitcher.

– Om folk vill donera pengar till välgörenhet är det fantastiskt. Men huvudsyftet för mig är att människor ska få veta vad som hände min pojke.

Kev Pitcher

Kev Pitcher kommer att springa ett maraton i välgörenhetssyfte för att uppmärksamma sin sons historia. Han säger att Ben kommer att vara med honom och synas på benet när han springer loppet.

Facebook

”Den lilla killen hade inte en chans”

Kev Pitcher har det tufft. Han kan inte förstå att Ben är borta. Den aktiva familjen var på semester och besökte ett nöjesfält i staden Skegness när det blev tydligt att något inte stod rätt till.

När Ben åkte en karusell började plötsligt halva ansiktet hänga.

– Två dagar senare fick vi reda på att han bara hade nio månader kvar att leva. Den lilla killen hade inte en chans.

Ben

Ben drabbades av en hjärntumör förra året. Nio månader senare dog han, endast 6 år gammal.

Facebook
Ben och Kev

Kev Pitcher är i stor sorg efter sonen Bens död. Nu försöker han få in pengar till välgörenhet och barnsjukhus för att hjälpa andra vars barn drabbats av cancer.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Mardrömmen: Pappa backade över tvååriga Alex

LÄS OCKSÅ: Pappan Ray hyllas för heroiska insatsen – räddade livet på döttrarna

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!