Olof Lundhs nya bakslag – efter tunga perioden: ”Vi festade bort …”

Olof Lundhs nya bakslag – efter tunga perioden: ”Vi festade bort …”

Foto: TT
Olof Lundh har haft en tung period – med fotbolls-VM, och Alla mot alla-deltagandet som han dessutom vann.
Nu avslöjar han ännu ett dråpslag – han har supit bort pokalen.
- Vi festade bort pokalen direkt, säger Olof Lundh i Mix Megapol.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malou von Sivers om mötet med Clark Olofsson
0:38

Efter reklamen: Malou von Sivers om mötet med Clark Olofsson

(0:38)

Slå på ljud

Olof Lundh, 56, är ett bekant ansikte för många. Under senaste tiden har han haft ett hektiskt schema – och nu berättar han om ett nytt bakslag.

I TV4 har han varit deras expertkommunikatörer i sportstudion. Under fotbolls-VM i Qatar har han synts reguljärt i rutan – men bytte man till kanal 5 dök Olof Lundh upp även där.

Olof Lundh har haft en hektisk tid – men han lyckades knipa vinst i Alla mot alla med Ebba von Sydow.

Foto: Karin Törnblom/TT

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Hektisk höst för Olof Lundh

För under hösten har Olof Lundh tävlat Alla mot alla. Tillsammans med sin lagkamrat mode- och kungligtjournalisten Ebba Kleberg von Sydow lyckades de knipa vinsten i Fredrik Wikingsson och Filip Hammar frågesportsprogram.

Finalen hölls i globen, inför en publik på närmare 10 000 personer. Olof Lundh försvann mystiskt från Qatar-sändningarna – och svaret var att han rest hem till Stockholm för att filma finalen, något Hänt Nyheter rapporterade om då.

Som om det inte räckte, så avslöjade Olof Lundh att han har ett nytt jobb på gång. I ett pressmeddelande berättar TV4-profilen att han ska ut på turné med sin fotbollspodd Lundh.

Lämnar särbon och barnen – igen

Ett besked som gör att han återigen lämnar särbon Åsa Saltin Meerits, 52, och barnen Ragnhild Hildebrand Lundh, 21, och Buster Hildebrand Lundh, 23, hemma i Stockholm. Ett tungt schema – med det blir värre.

För nu avslöjar Olof Lundh, i Mix Megapols program Gry Forssell med vänner att efter att söp bort Alla mot alla-pokalen efter finalen.

– Vi festade bort pokalen direkt, säger Olof Lundh i programmet men ändrar sig snabbt:

– Nä, men jag vet inte var den tog vägen, lägger han till.

Alla mot alla-pokalen som söps bort.

Foto: KANAL5

Radioprogramledarna utbrister – det vi alla tänker:

– Men det är väl samma sak?

– Jag tror att någon tog den. Det var 10 000 människor där. Vem som helst kan ha tagit den, säger Olof Lundh och tillägger att pokalen var till storlek stor.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN