Olivia, 7, biten till döds – nu riskerar familjen 70 års fängelse

Olivia Grace Floyd.

7-årig flicka tragiskt död i hundattack.

Foto: GOFUNDME
Den 7-årig Olivia Grace Floyd dog efter att familjens hund gick till attack.
Nu står familjen inför rätta – och riskerar 70 års fängelse.
0:36

Efter reklamen: Leo älskar att pressa nosen mot saker – kunde varit hjärnskada

(0:36)

Slå på ljud

Sjuåriga flickan Olivia Grace Floyd fördes akut till sjukhus, den 29 januari i år, efter att morföräldrarnas fyraåriga Rottweiler gick till attack. Trots att hon kördes med ilfart med ambulans, gick inte hennes liv att rädda, rapporterar People.

Familjen, som bor i samhället Fishersville, i den amerikanska delstaten Virginia, anklagades strax efter attacken för att ha orsakat flickans död. Den lokala polisens, tillsammans med åklagare, kom den 13 maj med ett gemensamt uttalande.

Olivia Grace Floyd, 7.

Foto: GOFUNDME

Familjen är gripen

Både mormor och morfar, samt Olivias föräldrar, står nu misstänkta till flera allvarliga brott efter hennes död. De är bland annat misstänkta för mord, dråp, barnmisshandel och ”dråp med hund”.

Morföräldrarna Kachmar, 60, och Bashlor, 64, som ägde den fyraåriga hunden, kan nu dömas till fängelse upp till 70 år. För tillfället sitter de 60-åriga morföräldrarna anhållna, med fulla restriktioner, och utan möjlighet till att betala borgen vid Middle River Regional Jail.

Morföräldrarna Kachmar, 60, och Bashlor, 64.

Foto: POLISEN

Även lilla Olivias föräldrar, Brooks Anthony Floyd, 39, och Alicia Rene Floyd, 37, står inför rätta. Paret riskerar upp till fem års fängelse för barnmisshandel. Pappa Brooks sitter för tillfället på Middle River Regional Jail. Mamma Alicia släpptes mot borgen tidigare i veckan.

”Sprallig, snäll och hjälpsam”

Den sjuåriga flickan, Olivia, gick på skolan Wilson Elementary. Enligt skolan var flickan en ”sprallig, snäll och hjälpsam” liten flicka. Hon älskade att dansa, gymnastik och enhörningar. Hennes favoritfärger var lila och rosa.

En insamling har startats för att bidra till Olivias begravning.

”Hela mitt hjärta går till den här familjen. Den här fina tjejen var bästa kompis till mina barnbarn, Jax och Lucia. Det här är en enorm förlust”, skriver familjevännen i insamling.

Olivias familj.

Foto: GOFUNDME

Sverige lämnar in Natoansökan

Se klippet här!

Foto: GOFUNDME

SENASTE NYTT!