Nydia upptäckte att hon var gravid sjätte månaden – höll det hemligt

Nydia Maritza fick sig sitt livs överraskning sex månader in i sin graviditet

Nydia Maritza fick sig sitt livs överraskning sex månader in i sin graviditet – hon visste nämligen inte om att hon själv var gravid.
Nu berättar mamman på TikTok om när hon fick veta att hon var gravid med sonen bara tre månader innan hon skulle föda.
– Jag hade bara tre månader på mig att förbereda mig, känslomässigt, fysiskt och mentalt, säger hon i klippet.

Att få reda på att man är gravid innebär oftast en blandning av olika känslor för en blivande förälder. Det är så klart en känsla av lycka och spänning att få sätta ett barn till världen, men man kan också känna känslor som panik, rädsla och ångest. Ja, i stort sätt alla känslor man kan uppleva.

Tänk då att få reda på att man är gravid när det redan har gått sex månader och ska föda om tre. Detta utan ett endaste tecken på att du har varit gravid.

Detta är precis vad som hände Nydia Maritza som nu berättar på TikTok om när hon plötsligt fick veta att hon bar sin lilla son. Något som bland annat The Mirror rapporterat om.

LIVRÄDD Pappans skräck – grannens hundar gick till attack mot dottern

Gjorde graviditetstest – efter vännernas upptäckt

Eftersom Nydia Maritza både använde p-piller, hade regelbunden mens och inte fick någon gravidmage eller andra tecken anade hon inte alls att hon var gravid. Det var först när hennes systrar och bästa vänner tyckte att hon börjat bete sig lite annorlunda som hon bestämde sig för att göra ett graviditetstest.

Tre minuter senare visade stickan ett stort plus vilket fick Nydia Maritza att direkt boka tid hos en läkare.

Efter att sköterskan hade känt på Nydia Maritzas mage kunde hon konstatera att hon var gravid och sköterskan trodde att hon var i vecka sex.

Men efter att sköterskan hade utfört ultraljudet var hon tvungen att gå och hämta en läkare – hon kunde nämligen inte tro sina ögon. Det skulle visa sig att Nydia Maritza inte alls var sex veckor in i sin graviditet – utan sex månader.

– Tänkt att inse att jag bara har tre månader att mentalt känslomässigt och fysiskt förbereda mig för att få en liten bebis, säger hon i TikTok-videon.

Därför sa hon inget om graviditeten

I klippet fortsätter mamman att berätta om att hennes kropp inte förändrades förrän hon var i sjunde månaden. Hon menar att hon mer eller mindre fick sin gravidmage över en natt.

Hon väljer också att berätta varför hon inte berättade för någon, förutom närmaste familjen, att hon var gravid utan väntade med att berätta tills hon fött barnet.

– Anledningen till att jag bestämde mig för att hålla min graviditet hemlig, förutom för min nära familj och vänner, var för att jag hade bara tre månader på mig att förbereda mig känslomässigt, fysiskt och mentalt, säger hon och fortsätter:

– Jag var tvungen att förbereda barnkammaren och allt sådant, då ville jag ha tre lugna månader Jag skulle göra det igen om jag kunde.

LÄS OCKSÅ: 46-åriga mamman steriliserade sig – blev gravid: ”Jag visste inte”

LÄS OCKSÅ: Förvirringen efter 34-åriga mormorns bild: ”Är inte bekväm”

FOTO: TikTok

SENASTE NYTT!