Nya vändningen för 82-åriga Iris – efter svåra kampen med Mohamed, 36

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibrahim

Iris Jones, 82, har äntligen fått hem sin Mohamed Ahmed Ibriham, 36.
Nu berättar hon om julfirandet – och passar även på att avslöja fler intima detaljer.
– Jag har faktiskt aldrig gjort det förut, säger hon.

Kärleksresan mellan Iris Jones, 82, och Mohamed Ahmed Ibriham, 36, har berört en hel värld. Turerna har varit många och kärlekskampen kan närmast beskrivas som en evighetslång berg-och-dalbana.

Paret träffades inledningsvis på Facebook. Chattandet övergick till en fysisk romans och när Iris gick ut i morgonprogrammet ”This Morning” och beskrev det intima livet med den 46 år yngre maken kunde världen inte få nog av det nyförälskade paret.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham gifte sig i Egypten 2020.

Youtube

Iris längtan efter Mohamed

De gifte sig i Mohameds hemland Egypten 2020 – men sen upphörde dansen på rosor. Corona kom och Iris blev fast i England, Mohamed i Egypten.

– Jag saknar honom hela tiden, det är som en tomhet. Vi är ett gift par men vi är inte tillsammans, sa Iris dystert i en intervju när hon gästade det brittiska tv-programmet This Morning förra året.

HETT! Iris, 82 intima avslöjande med 45 år yngre maken

Avslöjar intima detaljerna

Skam den som ger sig. Mohamed har nu äntligen tagit sig från Egypten till England och bosatt sig hemma hos Iris i engelska kuststaden Weston-super-Mare.

Mohameds ankomst blev en efterlängtad julklapp till båda. Iris visste precis hur hon och Mohamed skulle tillbringa julen. I en intervju med Closer Magazine avslöjade hon allt om julplanerna.

– På julafton ska jag och Mohamed bara ligga i sängen hela dagen, sa Iris Jones till tidningen, enligt Daily Star.

Iris Jones och Mohamed Ahmed Ibriham

n av de bästa sakerna med Mohamed, enligt Iris? Att han kan – och gillar – att bära henne. Det är högt upp på listan över makens finaste egenskaper.

Youtube

Iris ärliga ord: ”Faktiskt aldrig gjort det förut”

Hon förklarade även att varken hon eller Mohamed är speciellt religiösa av sig och avstod därför från att ge varandra presenter. De hade ju redan fått den bästa presenten av alla – varandra.

– Vi ska äta rostade mackor med ost på, mince paj och vispad grädde, som jag kommer slicka upp från hans kropp, säger Iris Jones och fortsätter:

– Jag har faktiskt aldrig gjort det förut. Vi kommer ta en paus för att lyssna på drottningens tal, men annars så hittar ni oss mellan lakanen.

Iris Jones

Iris Jones, 82, behöver inte längre sakna den yngre maken.

Youtube

LÄS OCKSÅ: Iris avslöjar intima detaljer om yngre älskaren

LÄS OCKSÅ: Emma i Lyxfällan vägrar skriva under: Jag kan inte

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!