Nicola, 40, hade intima problem – opererade en dyr designvagina

Skaffade sig en designervagina – efter att haft svåra intima problem i flera år.

Foto: INSTAGRAM
40-åriga Nicola McLaren hade intima problem – så hon skaffade sig en designvagina för nästan 50 000 kronor.
– Jag mådde inte bra. Speciellt inte efter två naturliga förlossningar, säger mamman.

Nicola McLean, 40, har under flera år haft en kamp – som skett i skymundan. Den 40-åriga tvåbarnsmamman har nämligen haft inkontinensbesvär. En dag bestämde hon sig för att göra något radikalt åt sitt problem, skriver The Sun.

– Jag hade älskat att kunna leka med min barn på studsmattan. Men jag var tvungen att berätta för dem att jag inte kunde, för då skulle jag kissa på mig, säger tvåbarnsmamman.

Ville leva ett vanligt liv – la sig under kniven

Nicola McLean, som är från Storbritannien, bestämde sig då för att lägga sig under kniven. Hon behövde bli av med sina problem – så hon kunde leva ett vanligt liv.

18-åringen i chock – upptäckt om pojkvännen och hans styvsyster

Den 40-årigamamman genomförde då könskorrigerande kirurgi, eller så kallad ”vaginoplastik”. Ett ingrepp som vuxit lavinartat i populäritet världen över. Ingreppet lovade att lösa hennes inkontinensbesvär – och ge henne en designvagina.

Och vad var kostnaden?

Ingreppet ingår inte i den vanliga sjukvården i Storbritannien, så Nicola McLean var tvungen att betala närmare 50 000 kronor för operationen.

– Jag mådde inte bra. Speciellt inte efter två naturliga förlossningar, säger mamman.

– Jag ville göra operationen i flera år. Allt blev bara värre och värre. Jag var rädd att jag skulle kissa på mig bara om jag nyste. Jag kände att jag var alldeles för ung för att ha det här.

Förhöjer sexuell njutning

Operationen går ut på att man förkortar muskler inuti vaginan. Vilket leder till att slidkanalen blir kortare och mindre. Ingreppet görs ofta för att höja njtningen under sex – eller som i Nicolas fall, förhindra inkontinensbesvär.

Intimitetsexperten och läkaren Shirin Lakhani säger till The Sun att ingreppet har vuxit kraftigt i populäritet de senaste åren.

Surrogatmamman födde för tidigt – paret tvingas adoptera sina egna barn

– Det är ett snabbt växande behandlingsområde. Ingreppet erbjuder lösningar på problem som för patienter, som för bara några år sedan inte ens vågade lyfta ämnet.

– Jag ser en ökande trend för människor som söker sådana ingrepp i den regionen. Vi lever i dag i ett samhälle där vi inte behöver leva med besvär av den sorten. Det kan påverka en patients hela liv.

– Kvinnor ska inte heller känna skam över att de vill öka sin sexuella njutning. Ingreppet är säkert och klan förändra liv, säger läkaren till The Sun.

LÄS OCKSÅ: Tvillingarna har lagt 1,7 miljoner på skönhetsoperationer

LÄS OCKSÅ: Jessica vill bli gravid med sin egna sperma: ”Kommer hitta ett sätt”

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!