Nathan adopterades bort – hittade sin biologiska pappa på jobbet

Nathan Boos och Bob Degaro

Nathan adopterades bort som liten.
Han trodde aldrig han skulle hitta sina biologiska föräldrar.
Då gjorde han en oväntad upptäckt.
0:36

Efter reklamen: De får igång kundens AC – dansar hejdlöst av ren lycka

(0:36)

Slå på ljud

Nathan Boos adopterades bort som liten. Han växte upp i den amerikanska delstaten Wisconsin och vandrade runt i flera år utan någon som helst vetskap om vilka hans biologiska föräldrar var.

– Under uppväxten visste jag alltid att jag var adopterad, men jag tänkte aldrig tanken att jag skulle hitta mina föräldrar, säger han i till tv-kanalen Weau.

Nathan Boos

Nathan Boos adopterades bort när han var liten.

Weau

Mammans chock när hon såg vänlistan

Det hade gått så många år att han gett upp hoppet på att hitta sina biologiska föräldrar. I stället knegade han på som vanligt och tillbringade mycket tid med sina kollegor.

Han hade även tagit vidare några av de yrkesmässiga relationerna och blivit vän med kolleger på Facebook. När hans adoptivmamma såg vilka som fanns bland sonens vänner fick hon en chock: Nathan var vän med sin biologiska pappa.

Nathan Boos

Nathan Boos jobbar till vardags som lastbilschaufför. Här står han vid en lastbil.

Weau

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Fortfarande lite av en chock”

Det visade sig att Nathans biologiska pappa, som heter Bob Degaro, funnits rätt framför ögonen på honom. De hade jobbat som lastbilschaufförer i över två år tillsammans och utvecklat en fin vänskap.

Bob förklarade för Nathan att han och exfrun adopterade bort honom för att de var unga och hade ekonomiska problem. Han hade inte haft någon aning om hos vilka Nathan hamnat.

– Det är fortfarande lite av en chock. Det finns dagar då jag inte vet vad jag ska säga eller hur jag ska agera. Jag menar, han är min son men vi hade inte en far och son-relation under uppväxten, utan träffades i stället i jobbet, säger Bob Degaro.

Nathan Boos och Bob Degaro

Nathan Boos och Bob Degaro

Weau

Foto: Weau

SENASTE NYTT!