Nadya ”Octomom” Suleman födde åttlingar 2009 – nya familjebilderna

Nadya ”Octomom” Suleman

Skandalomsusade Nadya ”Octomom” Suleman födde åttlingar 2009.
12 år senare försöker hon lämna epitetet bakom sig och fokusera på barnen.
Nu skriver hon bok och visar upp familjen på sociala medier.

Nadya Suleman blev känd över hela världen när hon födde åttlingar 2009. Under det bläckfiskliknande epitetet ”Octomom” jagades hon av paparazzis och journalister som ville veta mer om livet som ”Octomom”.

De kommande åren kom också att handla om flera skandaler. Bland annat läcktes en bild när hon utklädd till Dominatrix försökte piska en man utklädd till en bebis.

Hon har också anklagats för bidragsfusk och hamnat i ett offentligt bråk med läkaren Michael Kamavra. Enligt Nadya Suleman ville hon bara ha tvillingar men blev vilseledd av läkaren, som uppmanade henne att implantera 12 embryon – sex gånger över den rekommenderade mängden.

Nadya ”Octomom” Suleman och några av barnen

Nadya ”Octomom” Suleman och några av barnen var ute och shoppade julgran 2017. Av bilden att döma så lyckades de med uppdraget och hittade en riktig toppengran.

MOVI Inc. / MEGA

”Octomoms råd”: Så blir du en bra förälder

Det skandalösa levernet har hon i dag lämnat bakom sig. Nadya Suleman har bytt namn till Nathalie och vill i dag inte veta av epitetet ”Octomom”.

Istället ligger allt fokus på barnen. Och det får man anta kräver en hel del ansträngning. Nathalie Suleman har totalt 14 barn. Åtta av dem, Noah, Maliyah, Isaiah, Nariyah, Jonah, Makai, Josiah och Jeremiah, är födda samtidigt och är tolv år gamla.

Familjen lever i Kalifornien. Nathalie Sulemans Instagram vittnar om att det är en familj som gillar att göra saker tillsammans. På flera bilder skvallras det om kärlek och glädje. Hon kommer även med råd om hur man är en bra förälder till 14 barn.

”Underskatta aldrig en förälders inflytande. Vi föräldrar kan inte förstår hur stor påverkan våra val och handlingar får på våra barn”, skriver hon i ett inlägg.

Nadya ”Octomom” Suleman

Nadya ”Octomom” Suleman lägger ofta upp bilder på barnen på sociala medier. Hon ger också råd hur man är en bra förälder.

Mediapunch/REX

Vill lämna kändisskapet – skriver bok

Nathalie och barnen verkar dela en obeskrivlig faiblesse för högtider och gillar att klä ut sig. På flera bilder kan man se barnen utklädda till monster eller något annat konstigt.

”Octomom” säger att hon gjort allt för att lämna kändisskapet bakom sig. Nu håller hon på att skriva en bok, som hon skrivit på sedan hon var 15 år, för att dela med sig av sina upplevelser.

”I ett kapitel, som heter Den Stora Flykten, skriver jag om den traumatiska upplevelsen att vakna upp till hundratals reportrar och nyhetshelikoptrar som flyger över sjukhuset efter födseln av åttlingarna. Jag värderar mitt privatliv högt, och höll min graviditet hemlig ända till förlossningen”, skriver hon på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Chocken: Halima Cisse från Mali födde nio barn

LÄS OCKSÅ: Mamma Cary födde enorm bebis

Foto: Instagram, MOVI Inc. / MEGA, Reed Saxon, X17/TT, Youtube

Senaste nytt