Babylycka för Nadia och Lamberi – nu har de fått trillingar

Nadia och de tre små barnen, en pojke och två flickor.

Privat
Efter en stundtals tuff graviditet är trion äntligen här.
I november fick Nadia och Lamberi sina tre efterlängtade bebisar.
”Vi är för evigt tacksamma att vi är era föräldrar”, skriver de på Instagram.
Kvinnan hinner inte till sjukhuset – tvingas föda på sin egen gräsmatta
Slå på ljud

Från två till fem. När Nadia och Lamberi plussade på stickan visste de förstås inte att de väntade trillingar, men så var det. Tre foster syntes på ultraljudet hos barnmorskan. Paret har berättat om sin graviditetsresa och alla tankar och känslor i Youtubeserien Gravid vecka för vecka, som är producerad för blöjmärket Libero.

Graviditeten har stundtals varit påfrestande. Nadia berättade bland annat att hon led av graviditetsillamående och att hon hade dåliga järnvärden under sin graviditet.

Var en högriskgraviditet

Eftersom Nadia och Lamberi väntade trillingar ansåg vården automatiskt att det rörde sig om en högriskgraviditet och kontrollerna och ultraljuden har därför varit mer frekventa än vid en normal enbördsgraviditet.

Nadia fick gå själv på de första ultraljuden eftersom restriktionerna inte tillät någon partner att följa med. Dessutom flyttade paret till en ny lägenhet mitt i allt, berättar de i serien.

Nadia väntar trillingar – sorgen efter barnmorskans uppmaning

Två flickor och en pojke

Men nu är lyckan här. På onsdagen den 17 november föddes de tre små bebisarna via kejsarsnitt i vecka 33. Det blev en pojke och två flickor.

”Vi är nu mamma och pappa till tre starka barn”, skriver Nadia på Instagram.

Sin första tid i livet kommer familjen att spendera på neonatalavdelning, något som föräldrarna tidigare berättat om på Youtube.

LÄS OCKSÅ: Mamma Ginas chock – fick trillingar

LÄS OCKSÅ: Adriana, 82, blev världens äldsta mamma när hon födde dottern

FOTO: Privat

SENASTE NYTT!