extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Mystiska mordet på TikTok-profilen Jonas – larmade själv: ”Mardrömmen”

24 aug, 2023 
Jonas Aarseth Henriksen hittades död vid en stuga i Norge.
Jonas, 30, hittades död vid en stuga utanför Oslo.
Nu finns flera frågetecken kring det mystiska mordet – som han själv varnade för.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hunden fastnar med kopplet i hissen
Hunden fastnar med kopplet i hissen

Jonas Aarseth Henriksen, 30, mer känd som ”Lastebiljonas” i Norge, var en influencer som publicerade roliga videor från vardagslivet och sitt jobb som lastbilschaufför.

I förra veckan hittades han tragiskt död vid en stuga elva mil utanför Oslo och fortfarande har ingen gripits för mordet.

Det finns en rad mystiska omständigheter.

Nu visar det sig att Jonas tidigare hade publicerat flera inlägg på sociala medier där han påstår att han blivit hotad och att någon har eldat upp en husbil som stod parkerad vid hans verkstad.

Jonas Aarseth Henriksen

Varit inblandad i tidigare fall

Ville verkligen inte dela det här tidigare för att undvika en möjlig våldseskalering. Men mardrömmen har blivit så illa att jag behöver all hjälp jag kan få”, skrev Jonas på Facebook så sent som i juni.

Annons

Senare har 30-åringen även visat övervakningsbilder där någon syns kasta sten mot bostaden och när hans företagsbil klottras ner.

Norsk polis bekräftar att Jonas varit målsägande i flera polisärenden och att man nu tittar på kopplingar till de tidigare händelserna.

– Vi utreder fallet brett baserat på flera möjliga hypoteser, säger åklagaren Tine Henriksen till VG.

– Men det är för tidigt att säga ifall det finns någon koppling, fortsätter hon.

FOTO: TIKTOK

Annons