MotoGP-stjärnan Miguel väntar barn med styvsystern Andreia

Miguel Oliveira och Andreia Pimenta

Miguel Oliveira är inte bara en ovanligt skicklig racerförare.
Han är även en ovanlig romantiker.
Nu har han gift sig med styvsystern Andreia och snart blir de föräldrar.

Miguel Oliveira, 26, kan hantera en motorcykel avancerat, men ändå varsamt, och vet hur han ska planera kurvorna när han brummar runt på tävlingsbanorna.

Den portugisiske MotoGP-stjärnan har tagit flera VM-segrar och har etablerat sig bland eliten i roadracing.

Han har också etablerat en kärleksrelation med sin styvsyster, Andreia Pimenta, 25. De träffade varandra för första gången när de var 13 år, då Miguel Olivierias pappa föll för Andreias mamma Cristina.

Miguel Oliveira

Miguel Oliveira har haft stora framgångar på racingbanan. Det har han även haft privat, om än lite annorlunda. Han fann kärleken i styvsystern Andreia Pimenta och nu väntar de sitt första barn ihop.

Eibner-Pressefoto/EXPA/Schiel via www.imago-images.de

Därför blev Miguel och Andreia ett par

Kärleken kändes förbjuden. De höll relationen hemlig i elva år. Sen fick det vara nog. De kunde inte leva ett lögnaktigt liv och tog det modiga beslutet att berätta för familjen och omvärlden att de var kära i varandra.

– Innan vi blev kära fanns det en stabil vänskap. Vi växte upp tillsammans. Någonstans upptäckte vi att det var mer än bara en vänskap, det var stark kärlek, sa den förälskade MotoGP-stjärnan till spanska Manuel Luis Gocha förra året, enligt The Sun.

Miguel och Andrei höll relationen hemlig i elva år. Sen vågade de äntligen berätta för familj, vänner och hela världen att de var kära i varandra. Nu har det gift sig och inom kort blir de föräldrar för första gången.

Global Media Group

Gifte sig – nu väntar paret barn

Kärleken växlade upp lika snabbt som Miguels motorcykel på racingbanan. Redan förra året var det tänkt att paret skulle gifta sig, men drömmarna krossades av en tävling som Miguel helt enkelt inte kunde missa.

De fick skjuta upp bröllopet ett år. Egentligen spelade det mindre roll, de var lika kära 2021 som 2020. Nu har det ovanliga paret äntligen gift sig. Inte nog med att de lovat varandra evighetslång kärlek, de väntar även barn och kommer inom kort bli föräldrar för första gången.

”Våra liv fortsätter nu tillsammans med en speciell följeslagare. Det är en roll som kommer vara livet ut, den att vara förälder. Jag ser fram emot att få lära känna dig älskling”, skriver Miguel Oliveira på Instagram.

Miguels pappa om relationen

Man får anta att både Miguels och Andreias föräldrar fick sig en chock när de för första gången berättade om den kärleksfulla relationen.

Men det verkar inte ha spelat någon större roll att de växte upp som styvsyskon. Det var till och med Miguels pappa Paulo som först gick ut och berättade om sonens bröllop, med en ton som viskade om stolthet och lycka.

– Jag är glad att min son ska gifta sig med kvinnan i hans liv, sa Paulo till Marca förra året.

LÄS OCKSÅ: OS-hjälten Olivia, 24, hittad död: ”Vilken fruktansvärd smärta”

LÄS OCKSÅ: Skandalåskådare jagas av polis – förstörde hela Tour de France-loppet

Foto: Instagram, Eibner-Pressefoto/EXPA/Schiel via www.imago-images.de, Global Media Group