Modellen skaffade enorma bröst – så såg hon ut innan: ”Fantastiskt”

Jazmyne Day

Jazmyne Day rasade i vikt och skaffade nya bröst.
Nu är hon helt oigenkännlig.
– Helt ärligt är det fantastiskt, säger hon.
0:30

Efter reklamen: Sjuksköterskan började med Onlyfans – gömmer ballonger i bh:n

(0:30)

Slå på ljud

Jazmyne Day från Wales levde ett normalt liv med ett normalt jobb. Samtidigt brottades hon med en svår depression och tyckte att hon var alldeles för överviktig.

I december 2017 blev depression ännu djupare, efter en elak kommentar av en nära anhörig. Jazmyne Day har tidigare sagt att kommentaren fick henne att förändra sitt liv.

– Jag blev kallad för en ”fet bitch” av någon som stod mig väldigt nära och jag förstod att jag behövde göra en hel del förändringar i mitt liv, sa Jazmyne Day till Daily Star.

Jazmyne Day

Jazmyne Day innan skönhetsingreppen..

Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Rasade i vikt och gjorde skönhetsingrepp

Efter den fruktansvärda kommentaren började Jazmyne Day träna. För varje dag som gick fick träningen allt mer fokus och efter ett tag hade hon tappat hela 27 kilo och lagt på sig cirka nio kilo muskler.

– Jag älskar att bli starkare, inte bara på grund av de kroppsliga resultaten, utan också för att det ger mig bättre självförtroende och bättre hälsa.

Jazmyne Day har inte bara tränat för att få sin drömkropp. Hon har även lagt en hel del pengar på skönhetsingrepp och har genomgått både en brazillian butt lift och en bröstoperation. Totalt har hon lagt runt 380 000 kronor på skönhetsingreppen.

AJAJ 20-åriga Esme lever med väldigt stora bröst

Följarnas oro över stora brösten

I dag jobbar hon inte längre som revisor. I stället har hon gjort en framgångsrik karriär på Onlyfans och sociala medier. På sitt instagramkonto har hon 215 000 följare och delar ofta med sig av sina träningsrutiner.

Jazmyne Day säger att hon ofta får frågor om sina bröst och om storleken påverkar hennes träning.

– Jag får ofta frågor som ”gör din rygg ont? Brösten måste döda dig?”, men helt ärligt är det fantastiskt! Jag stretchar och gör en massa återhämtningsövningar för att inte skada mig.

LÄS OCKSÅ: Plastik-fanatikern Anastasiia: ”Jag har världens största kinder”

LÄS OCKSÅ: Jono adopterades bort av föräldrarna – tyckte han var för ful

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!