Modellen Ashley Grahams starka kroppsuppmaning – visar i bilden

Modellen Ashley Grahams starka kroppsuppmaning.

Supermodellen och kroppsaktivisten Ashley Graham slår ett slag för att vara bekväm i sin egen sommarkropp.
I ett nytt inlägg på Instagram uppmuntrar hon sina följare att alla kroppar är fina som de är – med eller utan mindre tyg på kroppen.
– Sommarvädret är hett, och det är du också, skriver hon i inlägget.

Supermodellen Ahsley Graham, 33, har länge stått upp för kroppspositivitet. I ett nytt inlägg på Instagram väljer hon nu att dela med sig av sina tankar gällande ”sommarkroppen”.

33-åringen delar bland annat med sig av en bild på sig själv där hon sitter utan kläder.

”I takt med att vädret blir allt varmare så vet jag att flera människor brottas med att ha på sig mindre tyg och att visa mer hud”, skriver hon i inlägget.

Ahsley Grahams starka budskap i bilderna

I inlägget har Ahsley Graham lagt ut flera bilder på en rad olika kvinnor som stolt poserade för kameran samt en till bild på henne själv där hon visar upp sina bristningar tillsammans med orden ”Vacker. Slut på diskussionen”.

STANNA BILEN! Hon tvingas föda på motorvägen – makens larmsamtal

”Jag hoppas att de här bilderna som jag har taggats i av så många vackra kroppar motiverar dig att älska din egen kropp. Tro mig när jag säger att din kropp är vacker, och jag vet att det är lätt att intala sig själv att man inte är tillräckligt bra, tillräckligt smal, tillräckligt sexig, perfekt, för att ha på sig ett linne eller en baddräkt, men sommarvädret är hett, och det är du också”, skriver hon och fortsätter:

”Låt inte ditt huvud hindra dig från att njuta av ditt liv till fullo (och kom ihåg att säga" Jag älskar dig "för dig själv varje dag)”.

Supermodellen: ”Hatar att jag ständigt måste diskutera min kropp”

Tidigare i februari i år så berättade Ahsley Graham i tidningen WSJ om hur det är att bli stämplad som plus-size-modell.

– Jag hatar att jag ständigt måste diskutera min kropp, för jag känner inte någon man som måste göra det. Men det som motiverar mig att fortsätta prata om min kropp är att jag inte hade någon som pratade om sin kropp när jag var ung, sa hon då i intervjun med tidningen.

LÄS OCKSÅ: Joseph och Maria kämpade att få barn – då kom miraklet (fyra gånger)

LÄS OCKSÅ: Bebis förd till sjukhus med HÅL i munnen – då insåg mamman misstaget

FOTO: Instagram/Kristina Bumphrey/StarPix/Shutterstock

Senaste nytt