Mikaelas 1-årige son föll handlöst från högt fönster: ”Så tufft”

Mikaela

Mikaelas 1-årige son föll handlöst från ett fönster på övervåningen.
Nu äts hon upp av skuldkänslor.
– Det är så tufft att vara förälder ibland, säger hon.
Sångdivan Tico entrar sin scen-pinne
0:30

Efter reklamen: Sångdivan Tico entrar sin scen-pinne

(0:30)

Slå på ljud

Mikaela hade nattat sin 18 månader gamla son. Allt hade gått enligt regelboken och när hon lämnade sovrummet på övervåningen låg han fridfullt och sov i sin spjälsäng.

Men under natten hade sonen vaknat och på något vänster lyckats kravla sig över spjälsängen och ta sig till fönstret. Fönstret var öppet och Mikaelas son föll 4,5 meter och slog i asfalten under.

– Det är så tufft att vara förälder ibland. Hans pappa brukar alltid kolla så att fönstret är stängt men den här gången gjorde han inte det. Därför skedde den här olyckan, säger Mikaela till Daily Mail.

Mikaelas hem i Leeds

Utanför Mikaelas hem i Leeds. Sonen föll handlöst 4,5 meter och slog i asfalten under. Han överlevde mirakulöst och vårdas nu på sjukhus.

SWNS

”Äts upp av skuldkänslor”

Mamman säger att fönstret som sonen föll från alltid brukar vara stängt. Men på grund av det varma vädret hade man öppnat det lite snabbt för att vädra sovrummet. Mikaela säger att hon hade hört fönstret klicka till och var övertygad om att det var stängt.

– Det här var verkligen bara en sjuk olycka... nu försöker vi bara finnas här för vår son och se till så att han klarar sig. Vi vet att det kommer komma fler frågor från polisen, vi har redan pratat med dem! Det känns verkligen som att det här är vårt fel, säger Mikaela och fortsätter:

– Både jag och pappan äts upp av skuldkänslor.

Mikaela

Mikaela säger att hon äts upp av skuldkänslor efter sonens otäcka olycka.

Facebook

Polisen: ”Utredning pågår”

Olyckan ägde rum familjens hem i Leeds på lördagseftermiddagen. Ambulans kom till platsen och körde Mikaelas son till akuten.

Alla hjärtans dag, som firas 27 mars i Storbritannien, tillbringade Mikaela på sjukhuset bredvid sin son. Enligt Daily Mail har det lilla barnet inga livshotande skador, men kommer behöva vara kvar på sjukhuset i flera dagar.

– En utredning pågår efter händelsen men vi misstänker i nuläget inte något brott, säger en talesperson för polisen i Yorkshire.

LÄS OCKSÅ: Fyraårige sonen dog – då kraschade pappa Johan

LÄS OCKSÅ: Cecile födde sitt eget barnbarn: ”Inte något vi förväntat oss”

Foto: SWNS, Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN