Melissa blev mormor – innan sin mamma: ”Hon blev inspirerad”

Barn, mamma och mormor

Melissa Key blev mormor före sin egen mamma.
Nu berättar hon om galna chockbeskedet.
0:33

Efter reklamen: Höggravida mamman ”Kan få min mage försvinna”

(0:33)

Slå på ljud

Familjelivet är något som betyder mycket för många. Vissa tycker att det är en självklarhet att skaffa barn och ser föräldraskapet som livets stora utmaning. Med åren vill dessutom många uppleva livet som morförälder.

Men det är inte man får höra talas om ett barn som blir mormor före sin egen mamma. Journalisten Melissa Key är ett exempel på när livet tar en konstig vändning. Nu väljer hon att avslöja hur allt gått till.

”Varit väldigt engagerad”

För femton år sedan blev hon förälskad i femton år äldre Bruce. När de träffades hade han redan egna vuxna barn. Melissa blev officiellt barnens styvmamma när hon och Bruce gifte sig 2012.

”När jag och Bruce träffades var hans barn i tonåren, och nu är alla över 20 år gamla. Jag uppfostrade inte dem, men jag har varit väldigt engagerad och delaktig i deras liv”, skriver hon på sajten Scary Mommy.

Bebis

Genrebild: Melissa Key blev mormor när hon var ung.

Tom Merton
51-åriga mormorn blev mamma igen efter steriliseringen – följarna rasar

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Blev mormor innan sin egen mamma

Tio år efter fick Melissa veta att ena bonusdottern var gravid. Samma dag berättade Melissas syster att hon var gravid, men eftersom bonusdottern födde först blev Melissa mormor före sin egen mamma.

”Min mamma blev gammelmormor innan hon blev mormor. Vi var väldigt roade över det här”.

”Förmodligen kommer min makes söner få egna barn en dag, och dottern kanske får fler barn. Jag måste börja vänja mig vid att vara morförälder. Jag måste vara en bra förebild för min mamma”, skriver hon vidare.

Barn, mamma och mormor

Genrebild: Melissa Key blev mormor före sin egen mamma.

Chris Ryan

Foto: Chris Ryan, Tom Merton

SENASTE NYTT!