Melissa avslöjar: Min man döpte vår bebis när jag låg avsvimmad

Melissa Weiss, sonen Jagger och maken Jeff Weiss

Melissa Weiss låg avsvimmad efter en mardrömsförlossning.
Då passade maken Jeff Weiss på att välja namn till barnet – vilket fått flera personer på Tiktok att rasa.
”Om min make hade döpt mitt barn till något sånt hade jag förmodligen begärt skilsmässa”, skriver en person.

Melissa Weiss från Kalifornien, USA, hade precis fött sitt sjätte barn. Förlossningen beskrevs som fruktansvärd och Melissa behövde ta flera preparat för att kunna genomföra den. Efteråt låg hon avsvimmad och visste inte vad som pågick runt omkring henne.

Med tanke på Melissas mentala frånvaro kunde hon och maken Jeff Weiss inte namnge barnet tillsammans. Den nyblivna pappan tog då saken i egna händer. När Melissa återfick medvetandet fick hon veta att maken döpt sonen till McLovin, en referens från filmen ”Supersugen”.

”Det här var faktiskt hur vi kom på vårt barns namn”, skriver Melissa i ett Tiktok-klipp, enligt The Sun.

Melissa Weiss med sonen Jagger

Melissa Weiss fick höra av maken Jeff Weiss att han döpt sonen till McLovin.

Facebook

Följarnas vilda kritik på Tiktok

Klippet på Tiktok fick stor spridning. I skrivande stund har det setts av över nio miljoner människor, gillats av 1,8 miljoner och kommenterats av tusentals – och alla är långt ifrån nöjda med Jeff Weiss självständiga namnval.

”Om min make hade döpt mitt barn till något sånt hade jag förmodligen begärt skilsmässa och sen ändrat bebisens namn”, skriver en person.

”Ni kanske tycker att det här är okej, men jag känner att det här är sjukt respektlöst och jag hade varit rasande om någon utnyttjade en traumatisk förlossning för ett namn”, skriver en annan.

Mamman fick hemskt besked – så räddade läkarna hennes sons liv

Melissa om kritiken – och namnvalet

Upprördheten och ilskan i kommentarsfältet gick så långt att Melissa Weiss kände sig tvungen att ge en utförligare förklaring.

– Under min förlossning gick jag på alla möjliga preparat, jag var så borta, så snurrig, säger hon i ett annat klipp och berättar att förlossningen pågick i flera dagar.

Det tog sex timmar innan hon var i tillräckligt gott skick för att kunna träffa den nyfödde sonen. Maken Jeff hade då först skämtat att han döpt bebisen till McLovin, men sen sagt att han tyckte att de skulle döpa honom till Jagger.

– Jag var fortfarande helsnurrig av alla mediciner och det kändes som evigheter innan de klingade av, så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Det var ändå ett namn vi hade diskuterat, men definitivt inget som var med i toppen.

Melissa Weiss

Melissa Weiss säger att hon låg avsvimmad efter en mardrömslik förlossning.

Facebook

Följarnas nya kritik – efter nya namnet

De fick tillbringa flera veckor på sjukhuset. Under tiden sysselsatte de sig med att dividera olika namn. Till slut landade de i namnet Jagger och inte McLovin.

– Det var ganska kul. Och ja, det var min make som kom på det och verkligen inget namn som vi trodde att det skulle bli när vi först kom till sjukhuset. Men jag är väldigt nöjd med namnet och tycker att det passar honom, säger Melissa.

Men även Jagger verkar vara ett namn som skapat osämja i kommentarsfältet. Medan några tycker att det är fint och unikt, tycker andra att det ungefär lika dåligt som McLovin.

”Det låter mer som ett namn för en hund än ett namn för en människa”, skriver en person.

”Det är er första son, varför ger ni inte honom ett värdigt namn?” skriver en annan.

@theweisslife

Reply to @gianna_0927 how our baby got his name #babynames #babyname

♬ original sound - The Weiss Family

Jagger är i dag sex månader gammal.

LÄS OCKSÅ: Bebisens storlek chockar – nu visar mamma Nabille

LÄS OCKSÅ: Kayla, 18, födde enorma bebis – måste ha kläder för en treåring

Foto: Tiktok, Facebook

SENASTE NYTT!