Melinda Jacobs romansavslöjande – framtiden med E-type: ”Otippat”

25 maj, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318
Alex Hartelius
Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Eriksson
Melinda Jacobs och artisten Martin ”E-type” Eriksson är ett par.
Nu avslöjar Melinda allt om framtiden tillsammans.
– Alltihop känns otippat, säger hon till Allas.
Annons
Artisten Buddy Mercury tar världen med storm
Artisten Buddy Mercury tar världen med storm

Melinda Jacobs, 38, driver till vardags ett familjehem. Hon är dessutom en flitig debattör för utsatta barns rättigheter och var fostermamma till Esmeralda Gustafsson, även kallad ”Lilla hjärtat”, som dog tio månader efter att hennes biologiska föräldrar återfått vårdnaden.

Nyligen avslöjade Svensk Dam att Melinda Jacobs är tillsammans med den talangfulle dj:n Martin ”E-type” Eriksson. Paret dök för första gången upp tillsammans på röda mattan i samband med Storytel Awards den 24 mars.

Martin E-type Eriksson och Melinda Jakobs
Martin E-type Eriksson och Melinda Jakobs avslöjade att de var ett par i samband med Storytel Awards den 24 mars.

”Alltihop känns otippat”

I en intervju med Allas berättar Melinda Jacobs att det känns jättebra och att de nu planerar en framtid ihop. För tillfället pendlar de mellan Stockholm och Vadstena, där Melinda bor med sina två barn.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Man kan säga att vi bor ihop fast på två ställen. Och så kommer det att se ut framöver utifrån att vi har jobb och barn på olika ställen. Vi hör ihop och bor på båda ställena. Alltihop känns otippat, men väldigt, väldigt roligt.

Melinda Jacobs
Melinda Jacobs och E-type reser fram och tillbaka för att kunna vara nära varandra.

Melinda om framtiden med kärleken E-type

Som musiker är E-type van att flänga runt på sommaren, men Melinda Jacobs hoppas ändå att de ska kunna tillbringa tid med varandra och fylla på kvalitetskvoten.

– Hela familjen ska umgås så mycket som möjligt tillsammans med Martin. Jag ser verkligen fram emot sommaren, även om den också innebär mycket jobb för både mig och honom. Han ska iväg och turnera med allt vad det innebär, men vi ska se till att få så mycket tid ihop som det bara är möjligt.

Annons
Martin E-type Eriksson
Martin E-type Eriksson under en vikingafest på restaurangen Aifur.

Oväntade vänskapen med Ulf Kristersson

Melinda Jacobs och E-type syntes på sociala medier redan innan de bekräftade romansen. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson, 58, hade bland annat lagt upp en bild från en middag där de satt ihop och gottade sig.

Vänskapen med partiledaren har inte undgått någon, men att det skulle vara en väg in i politiken stämmer inte, enligt Melinda.

– Jag är helt opolitisk i de frågor jag kämpar för. Men däremot umgås jag privat med Ulf och hans familj. Jag tycker väldigt mycket om hans fina fru Birgitta. Men det har alltså ingenting med mina politiska åsikter att göra, vi pratar aldrig politik när vi ses. Många tror nog att jag har blivit moderat, men så är det inte. Jag pratar lika mycket om mina hjärtefrågor med till exempel Socialdemokraterna.

Annons

Foto: Instagram, Karin Törnblom/TT, Cecilia Liljeton / TT

Annons