melinda jacobs

Melinda Jacobs rasar – efter följarnas kritik mot oväntade relationen

Melinda Jacobs rasar – efter följarnas kritik mot oväntade relationen

Foto: INSTAGRAM
Melinda Jacobs ilska efter följarnas kommentarer.
Nu ryter profilen ifrån i ett nytt inlägg:
”Bara för att vi är offentliga människor ger det inte er större rätt att vara elaka”, skriver hon i ett inlägg på sociala medier.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Poolens golv kollapsar – skapar kaos i garaget
0:27

Efter reklamen: Poolens golv kollapsar – skapar kaos i garaget

(0:27)

Slå på ljud

Melinda Jacobs, 38, blev bekant med hela svenska folket efter den tragiska historien med hennes fosterbarn Esmeralda, i media och av politiker kallad Lilla Hjärtat.

I dag är hon aktuell med SVT-dokumentären Mammahjärtat, där tittarna får följa med hennes kamp som fostermamma, arbete, privatliv och allt där emellan.

Men Melinda Jacobs har blivit omskriven av andra anledningar – för när hennes relation till artisten och krogägaren Martin E-type Erikson, 56, uppdagades blev det storslagna rubriker. I dag väntar det lyckliga paret barn ihop.

Oväntade relationen – med statsministern

I dag är Melinda Jacobs ihop med Martin ”E-type” Erikson, 56, – och det lyckliga paret väntar barn ihop. Oväntat nog var det statsminister Ulf Kristersson, 58, och hans fru Birgitta Ed, 54, som först gav allmänheten en ledtråd till att Jacobs och Erikson var ett par, något Hänt Nyheter tidigare har rapporterat om.

Men Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson relation till statsministerparet har fått parets följare att reagera. På Melinda Jacobs Instagram publicerade profilen nyligen en bild ihop med statsministern.

En bild som skapade uppror i kommentarsfältet. I dagsläget är många kommentarer borttagna, men Nyheter24:s Bloggbevakning skärmdupade flera av kommentarerna innan de försvann.

Fick hård kritik av sina följare

I kommentarerna står det saker som:

”Vår stadsminister, Sveriges största lurendrejare och pajas”.

”Nu sjönk du i mina ögon”.

”Gillar dig Melinda men fattar verkligen inte din vänskap med Uffe! Varför liksom???”.

För att svara alla dessa inlägg – av kritisk sort – så lägger Melinda Jacobs upp ett nytt inlägg där hon ryter ifrån skarpt. Hon skriver bland annat i inlägget:

”Jag bemöter de flesta elakheter riktade mot mig med tystnad. Har inte tid att ens bemöta och lägga energi på sådana saker. Men idag blev jag provocerad.Jag vill börja med att klargöra en sak.Jag har goda vänner ur flera olika partier. Min sakfråga gällande barns rättigheter tillhör inte ett särskilt parti”.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Jacobs: ”Behandla andra …”

Melinda Jacobs fortsätter med att skriva att man bör behandla andra som man själv vill bli behandlad.

”Om det är som vissa skriver, att jag blir en sämre människa i era ögon för att jag har vänner ni inte tycker om kan jag bara beklaga. Behandla andra som ni själv vill bli behandlade. Så enkelt kan tyckas, men ändå så väldigt svårt”.

Foto: INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN