melinda jacobs

Melinda Jacobs om första tiden med dottern Izadora: ”En tuff start…”

Melinda Jacobs om första tiden med dottern Izadora: ”En tuff start…”

Foto: Jeppe Gustafsson/Shutterstock
Melinda Jacobs om första tiden med dottern Izadora.
– Det har varit en tuff start, säger hon enligt Svensk Damtidning.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ulf Kristersson: ”Ett steg mot Lex Luna”
0:38

Efter reklamen: Ulf Kristersson: ”Ett steg mot Lex Luna”

(0:38)

Slå på ljud

Få har missat att Melinda Jacobs, 38, har blivit mamma tillsammans minst lika kända artisten -och företagaren MartinE-TypeErikson. I början av året kunde paret välkomna sin dotter till världen: Izadora Elisabeth Esmeralda.

Ett namn inte utan betydelse. 2020 blev Melinda Jacobs ansikte med hela svenska folket efter att den tragiska historien med Jacobs fosterdotter, av media kallat, Lilla Hjärtat, uppmärksammades.

Ulf Kristerssons besked

Lilla Hjärtat heter egentligen Esmeralda och hennes historia berörde hela svenska folket – och de folkvalda. Ny lagstiftning är på plats och mer är på gång för att liknande händelser inte ska kunna ske igen.

– Det som hände Esmeralda får aldrig hända igen. Idag tar regeringen över utredningen från riksdagen som ska säkerställa att barns bästa skrivs in i lagen, inte bara föräldrarnas rätt till sina barn, och driver den vidare. Det är bokstavligen talat en fråga om liv och död, sa statsminister Ulf Kristersson, under en presskonferens i december.

Paret är i bebisbubblan – berättar om tuffa tiden

Nu befinner sig både Melinda Jacobs och Martin Eriksson i bebisbubblan. Men som alla nyblivna föräldrar vet, så kan den första tiden vara tuff. Speciellt om man är som Martin förstagångspappa.

I podden Familjärt berättar Melinda om den första tiden med dottern. Tyvärr har den lilla flickan varit sjuk, något Svensk Damtidning har rapporterat om.

– Jag mår ganska bra men lider av ganska svår sömnbrist. Lillan har varit ganska sjuk så jag har inte sovit alls mycket, säger Jacobs i podden.

– Det har varit en tuff start, det började med att dom andra barnen var väldigt väldigt sjuka typ samma dag som vi kom hem från BB och sen har de bara avlöst varandra, och nu är hon sjuk.

Det verkar däremot som det håller på att bli bättre. Enligt damtidningen ska Izadora vara på bättringsvägen. Härligt!

Foto: TT/Arkiv

FRÅN FÖRSTASIDAN