Marie Buchan är beroende av att vara gravid – så många barn har hon

Marie Buchan

Marie Buchan är beroende av att vara gravid.
Det säger hon i tv-programmet ”Only Human” – något som nu spridits på TikTok.
– Jag tror att många ser ner på mig, säger hon.

Marie Buchan, 41, kan titulera sig som en av världens kändaste mammor. Den ensamstående mamman från Birmingham har åtta barn och går under epitetet ”Octomum”. Under åren har hon medverkat i flera tv-program och skapat rubriker för sin frispråkighet.

Nu har hon hamnat i hetluften igen. Ett klipp från 2016, när hon medverkade i programmet ”Only Human”, har fått spridning på TikTok. I klippet berättar hon om beslutet att skaffa så många barn.

– Jag är beroende av att vara gravid, jag är beroende av förlossning och amning, jag är beroende av allt det där. Jag tror att många ser ner på mig och tycker att jag är lat, värdelös och att jag bara skaffar barn för pengarna, säger hon.

Marie Buchan

Marie Buchan har kallat för ”en av Storbritanniens största bidragstagare”. Hon har medverkat i flera tv-program och mötts av hård kritik för sina kontroversiella uttalanden.

Ken McKay/ITV/REX

Kallas för en av Storbritanniens största bidragstagare

Enligt The Sun får Marie Buchan cirka 6 000 kronor i bidrag varje vecka, cirka 308 000 kronor per år, och hon har tidigare anklagats för att skaffa barn så hon kan leva på bidrag. Barnen är i dag mellan sex och 18 år gamla.

Hon har även medverkat i programmet ”Benefits Britain: Life On The Dole” och kallats för en av Storbritanniens största bidragstagare.

Många har även anklagat henne för att använda bidragspengarna till att leva ett lyxliv.

Det blev inte bättre när hon i en intervju med Metro UK förra året avslöjade att hon planerade att åka på en ensamresa till Spanien för att få en paus i vardagen.

– Det har varit full rulle och jag vet att jag kommer få en massa negativa kommentarer, men det kan jag ta, sa hon då.

Marie Buchan

Marie Buchan har åtta barn. De är mellan sex och 18 år gamla.

Privat
Exklusivt
PANK Yvonne, 70, tvingas låna pengar av sin mamma för att överleva

Coronapandemin satte familjen på prov

Marie Buchan har tidigare sagt att hon haft svårt att skaffa jobb och att familjelivet kräver mycket tid. Det har inte blivit bättre under pandemin, som varit extra prövande för familjen.

– Nedstängningen har påverkat oss alla. Människor förlorar sina jobb, men de som permitterats får 80 procent av sina löner betalda av staten. Bidragstagare som mig, en åttabarnsmamma, glöms bort.

– Barnen har varit hemma från skolan i stort sett hela året eftersom de antingen haft coronautbrott eller varit stängda.

Marie Buchan

Mari Buchan har tidigare sagt till tidningen Closer Magazine att det är ”lätt att ta från staten", ett citat som upprört många.

Ken McKay/ITV/REX

”Lätt att ta från staten”

Mari Buchanans har tidigare sagt till Closer Magazine att antalet barn skaffat henne flera fördelar eftersom hon får mer i bidrag, något som inte uppskattades av kritikerna.

– Det är lätt att ta från staten, sa hon till tidningen, enligt The Sun.

LÄS OCKSÅ: Hon kallas världens sämsta mamma – här är anledningen

LÄS OCKSÅ: Småbarnsmamma död i tragisk olycka: ”Det här är en grym värld”

Foto: Ken McKay/ITV/REX, Privat

SENASTE NYTT!