Marias bottenlösa sorg – 1-åriga sonen hittades död i avloppsbrunnen

Maria berättar om den bottenlösa sorgen.

Mamman berättar om den fruktansvärda sorgen.

Foto: POLISEN, TT
En vedervärdig mardröm. Det går nog knappt att beskriva beskriva mamma Maria Laras känslor – efter att hon hittat sin 1-åriga död son i en avloppsbrunn.
– Han var alltid så glad, säger Maria Laras, enligt sajten People.
0:31

Efter reklamen: Polishunden biter polisen i armen mitt under pågående gripande

(0:31)

Myndigheterna i Putnam County, i den amerikanska delstaten Florida, meddelade den 28 mars att de hittat en kropp i en avloppsbrunn. Kroppen tillhörde 1-årige Jose Lara som varit försvunnen.

1-åringen hittades i familjens trädgård, bakom hemmet i Florida. Han hade lekt med sin syster dagen innan, när Jose Lara plötsligt försvann.

– Han var alltid så glad och lekfull, säger mamma Maria Lara till den lokala radiostationen WJXT.

”Han var alltid så glad och lekfull”, berättar mamman för lokala medier.

Foto: POLISEN

”Så fina minnen av honom”

– Min mamma har också så himla fina minnen med honom. När han såg sin mormor städa hemmet ville han alltid hjälpa till, berättar mamman för radiokanalen.

En familjevän, vid namn Diana Montero, berättade enligt People att familjen nyligen flyttat till USA från Sydamerika. Hon berättar att familjen är ”fullständigt förkrossade” efter olyckan.

11-årige Christian föddes utan ögon – fruktansvärda kommentarerna

– Inte på en miljon år hade de kunnat räkna med att detta kunde hända. Detta gör så fruktansvärt ont för Maria, säger Diana.

En rutten plywoodskiva över brunnen

Dagen innan hade en massiv sökinsats inletts efter den lilla 1-åriga pojken. Men snart skulle pojken hittas död i en avloppsbrunn, enligt polischefen Gator DeLoach, som höll i en presskonferens den 28 mars.

Polischefen berättar att myndigheterna till en början inte hittat pojken, då avloppsbrunnen var övertäckt med ris, gräs och plywood. Till slut lyckades man hitta var brunnen fanns någonstans på tomten.

– Man söker ofta i avloppsbrunnar när barn försvinner. Det tillhör rutinen, säger polischefen Gator DeLoach.

Charlotte Kallas stora oro – efter avslöjandet om barndrömmen

Enligt myndigheterna är den ledande teorin i detta fall att pojken klivit på brunnen – och att en plywood-skiva var såpass rutten att han föll igenom. Enligt myndigheterna hade mamman tagit in systern för att tvätta av henne, efter lek i trädgården när pojken plötsligt försvann. För tillfället finns det ingen misstanke om brott, enligt polischefen.

LÄS OCKSÅ: Bella, 1 år, dog tragiskt i hundattack – pappans sista meddelande

LÄS OCKSÅ: Hundarna dog bara dagar efter adoption – Jelena och Jennifer berättar

Foto: PUTNAM COUNTY SHERIFF'S OFFICE, TT

SENASTE NYTT!