breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking

Marcus Birro, 50, skiljer sig från frun Michaela, 35, efter fem år

05 jun, 2023 
Marcus Birro, 50, skiljer sig från frun Michaela, 35, efter fem år.
Marcus Birro har lämnat Sverige för att läka.
Författaren har skiljt sig från frun Michaela Birro efter fem turbulenta år ihop.
Jag är väldigt glad och tacksam för de här åren med Michaela. I min värld är hon mitt livs kärlek”, skriver han i ett sms till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Madalena Forsberg om sonens val efter studenten
Madalena Forsberg om sonens val efter studenten

När Marcus Birro, 50, träffade sin blivande fru Michaela Kinnunen, 35, för första gången var hon gift med Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen.

Hon skilde sig då från maken för att i stället kunna vara med Birro.

Deras turbulenta förhållande inleddes 2015. Året efter gjorde de slut efter att tre månader tidigare ha köpt ett gemensamt radhus utanför Stockholm. 2017 återförenades de och passade även på att förlova sig i samma veva.

Marcus Birro och Michaela Birro 2019.
Marcus Birro och Michaela Birro 2019.Eero Hannukainen/TT

2018 ställdes deras planerade vårbröllop in. Men i oktober samma år gifte sig då äntligen Marcus och Michaela i Mariakyrkan i Göteborg, där Birro kommer ifrån.

Marcus Birro: ”Jag önskar henne allt gott”

Nu har författaren och skribenten bekräftat att han och frun går skilda vägar. På Facebook skriver han:

Annons

Jag ska skilja mig. Det är en sorg. Jag kommer alltid älska Michaela för de här åren. En fantastisk människa. Jag önskar henne allt gott. Hon fick mig att bli en bättre version av mig själv. Nu ska jag hitta honom igen”.

Marcus Birro är aktuell i podcasten Studio Allsvenskan som handlar om svensk fotboll, samt som författare.
Marcus Birro är aktuell i podcasten Studio Allsvenskan som handlar om svensk fotboll, samt som författare.Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

När Aftonbladet når Marcus Birro är han i Italien för att läka och för att arbeta.

Jag är väldigt glad och tacksam för de här åren med Michaela. I min värld är hon mitt livs kärlek. Jag kommer alltid älska henne för de här 8 åren. Hon visade mig en helt annan version och sida av kärleken. För det är jag henne evigt tacksam”, skriver han i ett sms till tidningen.

Är i Italien och tar långa promenader och går i kyrkor. Jag är här ensam men i Italien är man aldrig ensam. Jag är här för att skriva boken om Bosse Andersson (Djurgårdens IF:s sportchef). Och läkas lite”.

Annons
Bosse Andersson, Djurgårdens IF.
Bosse Andersson, Djurgårdens IF.ORRE PONTUS/Aftonbladet

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Annons