Man och hustrun var nygifta – dog tragiska bara två dagar bröllopet

Man och hustrun var nygifta – dog tragiska bara två dagar bröllopet

En man och fru dör i våldsam bilolycka – enbart två dagar efter parets bröllop.
– En mammas värsta mardröm, säger makens mamma.
32-åriga Alex dog – då tog flickvännen hans sperma och blev gravid
Slå på ljud

Bara två dagar efter att paret blivit äkta makar dör de tragiskt i en bilolycka i Tennessee, USA, skriver People.

Jessiah Plemons, 31, och Lily Rose, 25, sörjs nu av hela familjen. Olyckan skulle kosta paret livet, liksom föraren till den andra bilen som var involverad i kraschen, Madison Davis.

Polisen i Knowville skriver att olyckan inträffade mitt i natten, vid 03:00 lokal tid. Enligt en preliminär utredning krockade förarna vid en motorvägsavfart, vilket resulterade i att bilarna for in i sidoräcket.

Alla tre blev påkörda av ytterligare en bil

Alla överlevde initialt olyckan. Men när de klev ur sina bilar för att inspektera skadorna, blev alla tre påkörda av ytterligare en bil som kom i hög hastighet på motorvägen. Alla tre, inklusive det nygifta paret, förklarades döda på plats av räddningstjänsten.

Jessiah Plemons, 31, och Lily Rose, 25, dog våldsamt i en motorvägsolycka – enbart två dagar efter sitt hemliga bröllop.

Foto: FACEBOOK

– Hon var den lyckligaste kvinnan på hela jorden. Och så rycktes allting bort på ett ögonblick, säger kusinen till Lily Rose.

Hade gift sig i hemlighet – precis delat den glada nyheten

Familjen berättade för den lokala tv-stationen WATE att paret Jessiah Plemons och Lily Rose hade gift sig i hemlighet. De hade precis delat den glada nyheten på sina sociala medier när olyckan inträffade.

– De hade verkligen hittat varandra, säger Jessiah Plemons syster Milea Effler till den lokala tv-kanalen.

”Hon var den lyckligaste kvinnan på hela jorden. Och så rycktes allting bort på ett ögonblick”, berättar Lily Roses kusin.

Foto: GOFUNDME

Maken Jessiah Plemons mamma, Michelle berättar för den lokala tv-kanalen att händelsen är hennes värsta mardröm.

– Jag var så lycklig. Plötsligt knackar det på min dörr. Och då kommer mardrömsbeskedet att de är döda, säger hon till den lokala tv-kanalen WATE.

”Jess var en helt fantastisk person”, skriver kusinen Milea Effler på en kampanj-sida, på GoFundMe, som satts upp för att hjälpa samla in pengar till parets begravning.

"Många av er vet hur Jess har haft det kämpigt tidigare i livet. Men tillslut överkom han sitt missbruk och hade äntligen fått livet på rätt spår igen”, skriver kusinen.

Paret lämnar efter sig två unga barn, en på två år och en på fem. De ska nu tas om hand om av Jessiahs mamma Michelle.

Paret hade flera barn.

Foto: GOFUNDME

”Rose har två underbara små barn som hon älskade med hela sitt hjärta. Hon älskade verkligen sin familj. All hjälp hon kan få uppskattas mycket”, skriver Lily Rose moster på en annan GoFundMe-sida.

LÄS OCKSÅ: Parets intima stund slutade på sjukhuset: ”Jag vändes in och ut”

LÄS OCKSÅ: Sean Wainui, 25, död i bilkrasch – lämnar efter sig fru och barn

Foto: FACEBOOK, GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN