extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Mammans dödliga upptäckt på baby monitorn: ”Fruktansvärt misstag”

28 sep, 2023 
Mamma Kiarateuila Lattimore.
Mamma Kiarateuila Lattimore kommer nu med en skarp varning till andra föräldrar – efter den hemska upptäckten på babymonitorn.
– Det var en hemsk upplevelse som jag hoppas att ingen behöver gå igenom, säger hon till tv-kanalen 7NEWS.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sig
Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sig

Den 27-åriga mamman Kiarateuila Lattimore, från Australien, väljer nu att dela med sig av en hemsk upplevelse som verkligen hade kunnat sluta riktigt illa.

Det började med att hon mitt i natten vaknade av att hennes nyfödda bebis Salvadors grät inne i sitt rum.

Trött som hon var funderade mamman först på att låta honom försöka somna om, men det var något med hans gråt som lät annorlunda och hon bestämde sig för att gå upp och titta till sonen.

– Hur nära det faktiskt var att något hemskt skulle hända förstod vi inte förrän vi såg bilderna från babymonitorn dagen efter, säger hon till tv-kanalen 7NEWS.

Lilla Salvador.

”Så arg på mig själv”

Trots att hon gick in i hans rum i tid för att titta till sin son, gjorde mamman en förödande upptäckt när hon granskade filmerna.

Annons

På filmen såg hon hur lilla Salvador trasslat in sig i en filt, som han råkat komma åt och dragit ner i spjälsängen, och som lindades runt hans ansikte.

– Jag var så arg på mig själv. Jag kunde inte sluta tänka på hur slarvig och dum jag hade varit. Hur kunde jag utsätta honom för sådan fara? Det hade kunnat bli ett sådant fruktansvärt misstag, säger Kiarateuila Lattimore.

Mammans varning till andra föräldrar

Trots att själva händelsen inträffade för ett år sedan säger den 27-åriga att hon fortfarande känner skuldkänslor och hon tänker ofta på hur illa det hade kunnat gå om hon inte hade gått upp för att titta till sonen.

– Det var en hemsk upplevelse som jag hoppas att ingen behöver gå igenom. Det har krävt mycket personlig reflektion och professionell hjälp för att lindra ångesten och rädslan över händelsen. Vi hade tur, men andra har inte haft sådan tur.

Hon berättar också att hon själv förlorat två syskon i liknande situationer.

Annons

– Det finns ingenting på den här jorden jag kan göra för att få tillbaka mina syskon.

Nu vill Kiarateuila Lattimore dela med sig av sina erfarenheter för att öka medvetenheten om farorna med att lämna filtar nära barnsängar.

FOTO: FACEBOOK

Annons