Mammans galna chockbesked – läkarnas grova misstag i flera månader

Taelor

Taelor var övertygad om att barnet i hennes mage var en flicka.
Men läkarna hade tagit fel.
I flera månader levde hon i en lögn och gjorde succé på Tiktok.
0:22

Efter reklamen: 1-åriga Alexandra dansar loss till techno

(0:22)

Slå på ljud

Många mammor väljer att vänta nio månader innan de får reda på barnets kön. Men Taelor från USA hade varken lust eller tålamod att vänta och ville så snabbt som möjligt få reda på om barnet i magen var en pojke eller flicka.

Genom att spräcka en svart ballong fick hon reda på svaret. I ett moln av rosa, som indikerade att barnet i magen var en flicka, hurrade hon loss med pojkvännen. De delade sedan med sig av resultatet på Tiktok.

Problemet var bara att det var en lögn. Läkarna hade sett fel och i fem månader fick Taelor vandra runt i en värld där hon trodde att hon bar på en liten flicka.

Taelor med pojkvän

Taelor delade med sig av graviditeten och gjorde succé på Tiktok. Problemet var bara att den var en lögn, vilket hon först upptäckte flera månader senare.

Tiktok

Planerade allt inför stora förlossningen

I flera virala klipp på Tiktok har hon nu delat med sig av den grova fadäsen som läkarna gjort sig skyldiga till. Allt började när hon var i vecka 18 och fick reda på det felaktiga könet.

– Jag gjorde en gender reveal (när man avslöjar könet på sitt barn reds anm.) och vi började planera hur hennes rum skulle se ut. Vi köpte kläder till henne och fyllde garderoben. När jag var i vecka 21 så sa hon som utförde ultraljudet ”okej, här har vi navelsträngen. Du behöver inte oroa dig, det är navelsträngen som sticker ut mellan benen, det är fortfarande en flicka”, säger Taelor, enligt The Sun.

@taelor.q

oh baby P, we cannot wait to meet you #genderrevealparty #genderreveal #girldad #babygirl @jordanquesenberry

♬ Gender Reveal - Od Quake
Paret stämmer sjukhuset – fick pojke istället för flicka: ”Utomjording”

Otroliga upptäckten – flera månader efter

Den påhittade dottern i magen fick till och med ett namn. Samtidigt kände Taelor att det var något som inte stämde, men eftersom hon inte är någon läkare litade hon inte på sitt omdöme.

När hon genomförde ett ytterligare ultraljud i vecka 22 förändrades allt. Då förstod hon att de senaste fem månaderna varit en ända stor graviditetslögn.

– Då hade jag redan gått på fem, sex ultraljud mellan vecka 14 och vecka 21 på grund av komplikationer och såna saker. Då säger hon plötsligt ”okej, ehh, det ser faktiskt ut som en pojke, inte en flicka”.

Taelor

Taelor har blivit viral flera gånger på Tiktok efter att talat ut om den stora gravidlögnen.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas kraftiga reaktion: ”Inte köpt”

Taelor förstod direkt att hon varit med om något väldigt ovanligt. Men bara för att något är ovanligt betyder det inte att hon är ensam om sina upplevelser. I kommentarsfältet på Tiktok har följare delat med sig om liknande händelser.

”SAMMA SAMMA SAMMA!!! Jag fick reda på det i vecka 28”, skriver en person.

”Det här hände mig under min första graviditet! I 20 veckor sa de att det skulle bli en flicka. Sen i vecka 37 fick jag veta att det var en pojke! Jag hade inte köpt nånting”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Följarnas okänsliga fråga till tvillingmamman – ryter ifrån

LÄS OCKSÅ: Landets minsta tvillingar fick minimal chans att överleva

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!