livet med barn

Mammans bebis är för stor för sitt bärsele – chockar alla

Mamma och bebis i bärsele.

FOTO: TikTok
Ettåriga Lottie är en stor bebis, men hennes mamma insisterar på att bära henne i bärsele på magen – synen får följarna att rasa.
Nu slår mamman tillbaka mot hatet och förklarar varför hon bär på sitt jättebarn.
– Hon borde inte gå!, försvarar hon sig.
1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds
0:41

Efter reklamen: 1-åriga Skylar är enorm – anklagas för att ge henne McDonalds

(0:41)

Slå på ljud

Mamma Brandese tog till TikTok för att visa upp det nyinköpta bärselet hon köpt till dottern Lottie, 1, men mötte rejält motstånd från följarna. I ett av klippet som setts av nästan en 1,5 miljoner människor berättar hon hur tungt och smärtsamt det är att bära dottern – något som följarna inte förvånas över.

Trots att Lottie bara är ett år är hon stor och följarna tycker inte att mamman bör bära sin dotter på magen. Men Brandese tar ingen skit. I ett klipp som postats efter hon visat upp sitt nya bärsele ryter hon ifrån ordentligt.

– Till alla er som säger ”hon ser ut att vara för stor” eller ”hon är för stor, hon borde gå själv”, hon är ett och kan knappt gå från bilen till huset utan att ramla”, säger mamman till TikTok-följarna.

Följarna ifrågasätter mammans val

Trots att mamman klagar på smärtan insisterar hon att bära sin stora dotter på magen. Flera följare föreslår andra lösningar som att ha henne i en vagn eller på ryggen istället. Det är lösningar som Brandese inte håller med om.

”Varför använder du inte en vagn om du får ont i ryggen? Jag fick ont av att bara se dig”, kommenterar en person under mammans video.

Brandese menar dock att bärselen är till för barn upp till tre år och att dottern Lottie inte är i närheten av maxvikten som selet orkar med. Hon fortsätter att förklara att ettåringen inte kan gå själv.

– Hon borde inte gå. Inte på massa jävla kullar. Hon kan inte ens gå runt i en jävla matbutik, säger den brittiska mamman.

”Jag bär fortfarande min son och han är 18 månader”

Men det finns de som står på mammans sida.

”Jag bär fortfarande min son och han är 18 månader. Jag vägrar sluta och om han har en klängig dag så är det användbart”, kommenterar en.

”Jag behöver en, var har du köpt din? Jag måste skjuta på en vagn, gå med en valp och en hund – ni skulle se mig”, kommenterar en annan som uppenbart förstår varför mamman bär sin dotter.

En tredje person föreslår att Brandese köper ett sele där bebisen sitter som i en stol, till skillnad från nu när barnet hänger.

FOTO: TikTok

FRÅN FÖRSTASIDAN