Mamman upptäckte pojkvännens fruktansvärda svek efter förlossningen

@aubrecita

Strax efter förlossningen gjorde den nyblivna mamman en fruktansvärd upptäckt – och nu delar hon med sig av händelsen på Tiktok.
Klippet har setts över sex miljoner gånger och följarna har reagerat kraftigt.
”Skulle aldrig träffat honom igen”, skriver en person.
0:40

Efter reklamen: Mammans partytrick med gravidmagen ”Trodde att alla kunde det”

(0:40)

Tiktok-användaren @aubrecita har blivit viral efter en osannolik och fruktansvärd upptäckt efter en förlossning. Klippet har setts över sex miljoner gånger och väckt starka reaktioner.

I klippet berättar @aubrecita om när hon födde sitt första barn och hur hon som nybliven mamma låg och höll om det lilla livet. När barnmorskan uppmanade henne att hålla koll på hur många gånger hon ammat förändrades allt.

”Jag ammade min nyfödda bebis på sjukhuset när barnmorskan bad mig att skriva ned hur många gånger han ätit. Så jag tog min sovande pojkväns telefon för att kolla antalet”, skriver hon i klippet.

@aubrecita

Tiktok-användaren @aubrecita har delat med sig om sin förlossning som slutade med att hon kom på sin pojkväns otrohet. Nu har flera följare reagerat kraftigt.

Tiktok

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ofattbara upptäckten – timmar efter förlossningen

Det var då hon såg att pojkvännen fått ett meddelande på displayen. Meddelandet kom från en annan kvinna som hette Marissa. Hon skrev:

”Kom och gosa”.

@aubrecita förstod att pojkvännen hade varit otrogen, vilket hon blev varse bara några timmar efter förlossningen av sitt första barn. I kommentarsfältet till klippet riktar nu flera följare sin ilska mot pojkvännens beteende.

”Jag skulle ha bett barnmorskan att förflytta mig till ett annat rum och kasta ut honom så fort jag tagit med mig bebisen. Jag skulle aldrig träffat honom igen”, skriver en person.

@aubrecita

I know—I can’t believe he let his battery get that low either #babydaddyproblems #postpartum #formerteenmom

♬ original sound - kooze
Kvinnans hämnd mot otrogna pojkvännen – använda bebisen

Starka reaktionen efter bildupptäckten: ”Vad i helvete”

Flera följare har också reagerat på att pojkvännen haft den nyfödde bebisen som bakgrundsbild på telefonen, något som även @aubrecita reagerade på.

”Eller hur, vad i helvete. Och han skrev han till sin vän direkt efter och sa ”bebisen är inte lik mig”, skriver hon i kommentarsfältet till klippet.

Enligt @aubrecita var Melissa omedveten om det hela och pojkvännen ska ha haft flera kvinnor i sitt liv samtidigt. I dag har den virala Tiktokaren gått vidare i livet.

”Detta hände för nio år sedan. Jag lämnade honom och har nu gift mig med en person som gett mig hopp om män igen”, skriver hon i ett annat klipp.

LÄS OCKSÅ: Hennes pojkvän var otrogen med styvsystern

LÄS OCKSÅ: TV4-profilen bryter tystnaden om hatet efter inslaget

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!