extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra

Mamman tog dna-test – då kom sanningen fram efter 12 år

11 jul, 2023 
Mamman tog dna-test – då kom sanningen fram efter 12 år
Paret Vanner och Donna fick efter flera år av IVF-behandling äntligen sonen Tim och ett syskon till äldsta sonen.
Men när familjen 12 år senare gjorde ett dna-test för att släktforska fick de en chock.
Vanner var nämligen inte pappa till yngsta sonen Tim.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mardröms-jul – Grinchen tar barnen julklappar
Mardröms-jul – Grinchen tar barnen julklappar

Det var redan på gymnasiet som paret Donna och Vanner Johnson träffades. 2003 gifte de sig och några år senare föddes sonen Vanner Jr, i dag 18 år.

Donna och maken Vanner kände efter en tid att de ville utöka familjen och ge sonen ett syskon. Det var tyvärr svårare än vad paret hade tänkt sig. Vanner hade nämligen fått komplikationer i samband med en operation vilket minskade chanserna för paret att få barn och de var tvugna att ta hjälp av en fertilitetsklinik och IVF-behandling.

De påbörjade behandlingen i mars 2007 och efter ett par misslyckade försök blev Donna äntligen gravid igen. Familjen lilla mirakel, sonen Tim, föddes i augusti 2008.

Stora chocken efter dna-testet

Eftersom syskon inte behöver vara lika varandra så va det ingen som tänkte på att sonen Vanner Jr liknade sin pappa, medan Tim var lik sin mamma.

Det var först 2019 när familjen bestämde sig för att släktforska som den chockerande sanningen kom fram. De började med att göra dna-test, men när Donna senare fick hem resultaten blev hon helt paff. Både hon och maken var biologiska föräldrar till äldsta sonen, Vanner Jr, men inte till sonen Tim. Det visade sig nämligen att endast Donna var biologisk förälder. Vanner var alltså inte biologisk pappa till Tim. Något Brightside skrivit om.

Annons

Det chockade paret antog att det måste skett ett misstag på fertilitetskliniken och att Vanners bidrag måste ha blandat ihop med någon annans. Så vem var egentligen Tims pappa?

De två sönerna

Upptäckten på kliniken

Till slut bestämde sig föräldrarna för att berätta sanningen för sonen Tim, som då var 12 år gammal. Och När pappa Vanner och Tim en dag i oktober 2020 var ute och köpte glass berättade han vad de hade upptäckt. En lite smått chockad Tim tog nyheten bra och konstaterade att han fortfarande älskade sin pappa Vanner på samma sätt som innan. Men han önskade ändå att få träffa sin biologiska pappa.

Donna lyckades, med hjälp av ett nytt dna-test, att hitta Tims faster. Och via henne kunde de till slut hitta den biologiska pappan, Devin McNeil. Devin, som var gift och hade barn, var till en början lite skeptisk till att göra ett dna-test, men gick till slut med på detta.

Annons

Och till slut skulle de få svaret på vad som hade hänt. Vanners och Devins spermaprover hade inte blandats ihop på klinikerna. Istället var det endast Devins prov som hade använts för att både Donna och Devins fru Kelly skulle bli gravida.

Paret kom överens om att de inte ville ge sig in i någon vårdnadstvist eller drama. Och i dag har de en bra kontakt med varandra.

FOTO: Facebook

Annons