Mamman Nicole blev gravid som 15-åring och blev hånad – vändningen

Mamma Nicole

Den unga mamman Nicole blev gravid med tvillingar bara veckor innan hon skulle fylla 16 år.
I en serie TikTok-videos berättar hon att det var många som hånade henne när hon berättade om gravidbeskedet.
Men nu har det vänt.

Den unga mamman Nicole gör succé på TikTok. I en rad videoklipp, som setts av över 70 000 personer, delar hon med sig av sin gravidhistoria.

Hon blev nämligen gravid när hon var 15 år gammal, bara veckor innan hon skulle fira sin 16-årsdag.

– När jag var 16 år gammal så tog jag ett graviditetstest, och det var positivt. Så därför gjorde jag ytterligare två graviditetstest dagen efter bara för att försäkra mig om att jag verkligen var gravid, berättar Nicole i ett av klippen och fortsätter:

– Till en början blev jag livrädd, men jag var också exalterad. Min pojkvän var också exalterad.

Hånen efter 16-åringens gravidavslöjande

Men Nicoles stora gravidbesked togs inte riktigt emot som den gravida 16-åringen tänkt sig. Det var flera som blev chockade över att hon var gravid i så ung ålder. I ett klipp imiterar hon folk reaktion när de fick höra att att hon var gravid och håller handen över munnen i chock.

Hon berättar fortsatt i ett av klippen att folk också hånade henne.

– Du är för ung för att bli mamma, du borde ha gjort en abort´, sa folk, berättar Nicole i klippet.

Så här några år efter har dock människors åsikter tagit en annan riktning. Nicole berättar att hon idag får en helt annan uppskattning för att hon är en ung mamma. Folk har även kallat henne för ”en snygg mamma” och ”MILF”.

Tvåbarnsmamman ville inte ha fler barn – började amma kärleken

Mammans starka reaktion efter ultraljudet

Det var dock inte bara främlingar som reagerade negativt när Nicole blev gravid som 15-åringen. Hennes egen mamma var inte alls särskilt förtjust till en början berättar hon i ett av klippen.

– Några dagar efter det positiva gravidbeskedet berättade vi för min mamma och jag började gråta. Hennes reaktion har inte helt förskräcklig men den var inte alls bra, säger hon och fortsätter:

– Hennes första förslag var att jag skulle göra abort, men jag kunde inte göra mig av med något som redan var en del av mig.

Nicole berättar att hennes mamma var skeptisk hela vägen fram till att de skulle göra ett ultraljud. När läkaren då berättade att Nicole väntade tvillingar ändrade sig hennes mamma på en sekund och blev eld och lågor över att bli mormor.

– Vad gäller min pappa, jag hade ingen kontakt med honom vid detta tillfälle, så han hade inte så mycket att säga till om eftersom tvillingarna redan var födda när vi tog upp kontakten igen. Men nu är han mitt största fan och han älskar mig och tvillingarna, berättar Nicole i ett klipp.

Nicole och hennes pojkvän är fortfarande tillsammans och lever ett familjeliv tillsammans med sina älskade tvillingar.

LÄS OCKSÅ: Sarah Humphrys, 41, trauma efter kejsarsnittet – magen ruttnade

LÄS OCKSÅ: Hård kritik mot fyrbarnsmamman Christa, 21, på TikTok: ”Borde inte”

FOTO: TikTok

SENASTE NYTT!