Mamman Maria gick med ont i magen i 11 år – läkarnas osannolika fynd

María Aderlinda Forero och en röntgenbild av hennes mage.

FOTO: Youtube
Fyrabarnsmamman Maria gick med olidligt ont i magen i 11 år.
När hon äntligen röntgades kunde varken hon eller läkaren tro sina ögon.
– Jag vill inte dö och lämna mina barn, säger hon, enligt New York Post.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sig
0:24

Efter reklamen: Barnets bus chockar mamman – får målarfärg över hela sig

(0:24)

Slå på ljud

María Aderlinda Forero, 39, gick med ont i magen i över ett decennium och hon kunde aldrig tro vad det var som orsakade den extrema smärtan.

Smärtan började efter att hon hade fött sitt fjärde barn och tagit bort sina äggledare. Först trodde Marie att det bara var vanlig smärta som man kan ha efter en förlossning men det blev bara värre och värre. Maria sökte vård flera gånger men skickades bara hem med smärtstillande.

Fick svårt att sova och röra på sig

Till slut blev det så illa att hon hade svårt att röra på sig och sova och tvingades byta jobb. Då fick hon äntligen göra ett ultraljud och en röntgen som fick henne i total chock. Inuti Marias mage syntes nämligen en kvarglömd nål och tråd från när hon opererade bort sina äggledare.

– Jag kunde inte tro det och inte hon heller, säger Maria om hennes och läkarens reaktion när röntgenbilden kom tillbaka.

En röntgenbild där en nål och tråd syns.

På röntgenbilden av Marias mage syns den osannolika anledningen till hennes enorma smärta. En kvarglömd nål och tråd...

FOTO: Youtube

Opererande läkarens bortförklaring

Maria gick tillbaka till läkaren som hade opererat bort hennes äggledare och visade bilden. Han skyllde dock ifrån sig och sa att det kunde bero på att Maria hade svalt en nål och en tråd någon gång...

Nu väntar Maria på ytterligare en operation när hon äntligen ska bli kvitt nålen och tråden hon har haft i magen i över decennium. Förhoppningsvis går denna operation bättre än den förra! Och Maria hoppas inte nålen och tråden har orsakat några bestående, då främmande objekt inne i kroppen bland annat kan orsaka cancer.

– Vad jag vill är att de ska operera snabbt, att de tar bort det här eftersom jag inte vill dö och lämna mina barn, säger Maria.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN