Mamman låter sin 3-åriga dotter vara influencer och ger henne lön

24 aug, 2023 
https://image.hant.se/daniel-byline-2.jpg.jpg?imageId=8773938&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Daniel Sörensen
Mamman Sam låter sin 3-åriga dotter Ivy vara influencer och ger henne lön.
Skotska Ivy är ingen vanlig 3-åring.
Redan nu är hon nämligen en känd TikTok-influencer som tjänar pengar tack vare sin humor – och får lön av sin mamma Sam.
– När vi är i mataffären kommer folk fram till oss, säger mamman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Smarta bebisen lyckas fly från sin spjälsäng
Smarta bebisen lyckas fly från sin spjälsäng

De flesta skaffar sig sitt första riktiga jobb när de är i sena tonåren.

Ivy Connelly, 3, har redan ett arbete. Den skotska flickan är influencer och går under namnet ”Ivy the Scottish toddler” på sociala medier-plattformen Tiktok där hon har 126 000 följare.

Nu har hon dessutom fått sällskap i sina Tiktok-videor – där hon oftast underhåller sina följare genom att säga lustigheter på skotsk slang – av sin nyfödda lillebror, Nolan, som föddes för bara fem veckor sedan.

Ivy med sin lillebror Nolan.
Ivy med sin lillebror Nolan.

Ber om att få ta bilder

Deras mamma, 34-åriga sjuksköterskan Sam Connelly, säger enligt The Sun att hon hoppas att Nolan ska följa i sin systers fotspår.

– När vi är i mataffären kommer folk fram till oss, säger hej och ber om en selfie. Vi hade en födelsedagsfest för henne i juni och folk kom fram till oss och bad om att få ta bilder, säger Sam och fortsätter:

Annons

– Hon är någon sorts kändis, men för oss är hon vår lilla tjej.

Kändisskapet kommer även med en monetär belöning. Ivy har fått totalt 9,1 miljoner gilla-markeringar på sina videos, vilket har inbringat runt 14 000 kronor sedan de började. I snitt 3 500 kronor i månaden. Sam ser det som Ivys lön – pengar som den lilla tösen kommer att få använda på semestern nästa år.

Mamma Sam och dottern Ivy är stora på Tiktok.
Mamma Sam och dottern Ivy är stora på Tiktok.

– Självklart tycker vi att hon är rolig - hon är en liten karaktär. Jag trodde kanske inte att andra människor skulle tycka att hon var så rolig, men vi får massor av meddelanden från folk som säger att hon är hysterisk, säger den stolta mamman.

Tar 350 kronor för en hälsning

På sistone har människor hört av sig och bett om att Ivy ska spela in grattis-hälsningar. Så nu har familjen börjat ta drygt 350 kronor (£25) för en sådan hälsning. Och folk är villiga att betala för att få sig ett gott skratt.

Annons

– Vi hade någon från USA som betalade för att Ivy skulle säga grattis på födelsedagen till henne - det är galet, säger Sam.

FOTO: SWNS

Annons