Mamman Idalis bryter kontakten med svärmor efter oförlåtliga orden

Idalis Lago

Småbarnsmamman Idalis Lago kommer inte överens med sin svärmor.
Nu har hon sagt upp kontakten efter att ha blivit kallad elaka saker.
– Gissa vad hon sa? säger hon.

Du kan vara ingift i en väldigt fin familj, du kan också vara ingift i en usel sådan. Småbarnsmamman Idalis Lago, 25, har insett att hon tillhör den sistnämnda kategorin och har en usel svärmor.

Efter en svår förlossning, som krävde kejsarsnitt, blev hon för två månader sedan mamma till en frisk son. I ett Tiktok-klipp berättar hon om hur svärmodern direkt började kommentera hennes kropp.

– Till alla er som har fruktansvärda svärmödrar, min kom nyss över och gissa vad hon sa? säger Idalis Lago och förklarar att hon precis fått höra att hon var ”för tjock”.

”Finns inget värre”

Det är inte första gången som svärmodern inte förstår vikten av att ligga rikslågt. Hon har tidigare anklagat Idalis Lago för att förgifta barnet med bröstmjölksersättning och kommenterat hennes vikt upprepade gånger.

– Det finns inget värre än när en svärmor säger åt dig hur du ska uppfostra ditt barn, säger Idalis Lago i ett annat klipp.

Bröt kontakten med svärmor

Konflikten har eskalerat så pass mycket att svärmoderns besök är högst begränsade. Idalis Lagos make har sagt att hon inte får träffa barnbarnet förrän mamman känner sig bekväm.

– Han sa: ”Du har inte rätt att träffa barnet förrän du har fixat relationen med mamman. Om mamman inte känner sig bekväm så kommer jag respektera hennes önskemål, säger hon, enligt The Sun.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Både hyllas och kritiseras för sitt beslut

Att Idalis Lagos mer eller mindre hatar sin svärmor är inget nytt. De senaste åren har hon frekvent pratat om hur usel relation de har och hur vidrig svärmodern är mot henne.

Flera av Tiktok-klippen har miljoner visningar och engagerat tusentals följare. Vissa kräver uppdateringar på relationen, andra ifrågasätter varför Idalis Lagos inte låter barnet träffa sin farmor.

De flesta hyllar dock småbarnsmammans beslut och tycker hon visar prov på ett svårslaget mod. Många kan också relatera till usla svärmödrar.

”Alla svärmödrar är såna! Och deras söner är det mest fantastiska i universum och gör aldrig något fel”, skriver en följare, enligt The Mirror.

”Min svärmor sa att jag såg fruktansvärd ut efter att jag gjort ett kejsarsnitt... fem timmar efter”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Samantha Hartsoe viral på Tiktok efter otäcka upptäckten i badrummet

LÄS OCKSÅ: Efter politiken: Så lever Mona Sahlin i dag

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!