Mamman i chock när Amber, 26, visar upp overkliga kroppsförvandlingen

Amber

Ambers kropp täcks till 98 procent av tatueringar.
I hopp om att överraska sin mamma Vikki har hon tagit bort dem för en dag.
– Wow, du ser så annorlunda ut! säger mamman.
Slå på ljud

Amber, 26, från Australien skaffade sin första tatuering när hon var 16 år gammal. Inom loppet av tio år hade hon tatuerat 98 procent av kroppen. Hon hade även hunnit med att klippa av tungan på mitten.

I tv-programmet Transformedgör hon en helomvändning och återgår till sitt tonåriga jag genom att sminka över alla tatueringar. Allt för att överraska sin mamma.

– Jag är väldigt nervös i dag, främst på grund av min tidigare osäkerhet över hur jag brukade se ut. Jag var otroligt osäker och mobbades mycket på gymnasiet. Självförtroendet var obefintligt redan från ung ålder. Att göra alla tatueringar tillät mig att vara den jag är, säger Amber i programmet.

Amber

Amber började tatuera sig redan när hon var 16 år gammal. Tio år senare täcks hennes kropp till 98 procent av tatueringar.

Youtube
Amber

Amber, 26, har tatuerat ögonen och i stort sett hela kroppen. Hon har även klippt tungen på mitten.

Youtube

Chocken: "Åh herre min jävla gud”

Sminkösen Suzy börjar processen med att lägga på ett lager av rosa färg som motverkar tatueringarnas blåa bläck. Det kompletteras med ett lager av färg som matchar Ambers hudton.

– Min mamma hatar när jag säger att tatueringarna kostat mig 850 000 kronor. Hon kommer nog bli väldigt chockad i dag och förmodligen förälskad, säger Amber.

Konstnärliga ögon granskar Amber och kollar om det finns några spår av tatueringarna. Det gör det inte. Sminkösen är nöjd med jobbet. Det har blivit dags att ta fram spegeln.

– Jag vet att du inte kommer säga det så jag säger det åt dig: ”Jag är väldigt tillfredsställd med jobbet som jag gjort”, säger kroppsmålaren och möts av en inte lika jublande Amber.

– Åh herre min jävla gud! Jag vet inte hur jag ska reagera! Jag hatar det. Det får mig att känna mig som en tonåring igen och det skrämmer mig verkligen. Jag gillar det verkligen inte, säger hon.

Amber

Amber sminkar över sina tatueringar.

Youtube
Amber

Amber är så tagen av sin otatuerade kropp att hon utbrister "Åh herre min jävla gud”.

Youtube

Mammans glädje – Ambers ilska: ”Jag hatar det”

Med målmedvetna steg och mod i sin barm har det äntligen blivit dags för Amber att träffa sin mamma. Det tar några sekunder, möjligtvis mindre, innan mamman Vikki blir rejält chockad över Ambers uppenbarelse.

SOLSTING Mamman är beroende – injicerar olaglig drog för att bli brun

– Wow, du ser så annorlunda ut! Wow, jag vet inte ens vad jag ska säga. Vänd på dig. Var är min dotter? Hur känns det? frågar mamman chockartat.

– Jag hatar det. Jag känner mig missanpassad, svarar Amber.

Mamman tycker att Amber ser precis likadan ut som när hon var 16.

– Ja, det är därför som jag inte gillar det, säger Amber.

Vikki blir rejält överraskad när hon får se dottern Amber utan tatueringar.

Youtube
Vikki

Mamman Vikki fortsätter vara i djup chock.

Youtube

”Det är den riktiga Amber”

Även om Amber inte uppskattar att gå runt utan tatueringar var det ett fint ögonblick för mamman. Hon hyllar också sminkösen och säger att hon gjorde ett fantastiskt jobb.

– Det är inte ofta som du får chansen att gå tillbaka i tiden och ser hur din dotter hade kunnat se ut i den här åldern, säger mamman och fortsätter:

– Jag gillade verkligen hur hon såg ut, men jag gillar verkligen hur hon brukar se ut. Det är den riktiga Amber.

Vikki och Amber

Vikki med dottern Amber.

Youtube
Vikki och Amber

Vikki kramar om dottern Amber.

Youtube
Amber

Amber före och efter förvandlingen.

Youtube

LÄS OCKSÅ: 27-åriga Caitlin röker marijuana nära barnen: ”Blir en bättre mamma”

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

Foto: Youtube

SENASTE NYTT!