Mamman födde i badkaret – 4 dagar senare var hon tillbaka på jobbet

Corinne Card, 41.

Foto: FACEBOOK, INSTAGRAM
När trebarnsmamman Corinne Card födde sin sista son så gjorde hon det hemma i badkaret.
Endast fyra dagar efter var hon tillbaka på jobbet.
Nu berättar Corinne Card om den otroliga historien för The Mirror.
Höggravida mamman ”Kan få min mage försvinna”
0:33

Efter reklamen: Höggravida mamman ”Kan få min mage försvinna”

(0:33)

Slå på ljud

Corinne Card, 41, skulle hämta upp sina två barn från skolan, Zoe och Harry, när hon plötsligt kände smärta. Hon var två veckor över tiden med sin graviditet och visste vad som var på gång.

För The Mirror berättar mamma Corinne att bara för att man fått värkar, så betyder det inte att man behöver springa till sjukhuset. Istället körde Corinne hem för att lämna sina barn. Inte nog med det, så fortsatte hon att jobba hemifrån. Hon tog emot ett videosamtal och arbetade med kunder.

Ringde sin barnmorska – la sig i badkaret

Men tillslut började Corinne känna att smärtan tog över. Hon ringde sin barnmorska, som rekommenderade att 41-åringen skulle ta smärtstillande.

Sagt och gjort så tog Corinne smärtstillande. Men hon bestämde sig även för att ta ett bad i badkaret för att försöka lindra smärtan en aning.

– Jag och min make Jon driver ett PR-konsultföretag hemifrån. Jag hade ett Zoom-möte, när smärtan blev en aning för mycket. Jag bestämde mig då för att ta ett bad, berättar mamman för The Mirror.

– När jag låg i badet var inte smärtan alls lika stark. Jag hade dessutom inte värkar med snabb intervall, så jag var inte speciellt orolig.

Mamman sjukanmälde barnen för att åka på semester – hatstormen

Gjorde plötsligt en upptäckt

Corinnes vatten hade ännu inte gått. När hon återigen pratade med sin barnmorska så sa hon att värkarna inte var tillräckligt nära varandra för att åka in till sjukhuset. Men i badkaret gjorde den 41-åriga mamman en upptäckt:

– Plötsligt kände jag ett huvud. Jag förstod då att alla hade fel, säger mamman.

Tillsammans med maken, samt barnmorskan via telefon, kom de överens om att det var dags att ringa efter ambulans. Men ambulansen skulle aldrig hinna hem till familjen.

– Jag tror Jon kände mest stress. Han var själv där, utan någon professionell hjälp, berättar mamman.

Men allt gick bra. Från att Corinne la sig i badet, till barnet föddes, tog det 1,5-timme. Ambulansen hann inte komma innan barnet föddes.

Det gjorde däremot sonen Freddie. Han blev familjens tredje barn, men den enda som föddes i ett badkar. Både mamma Corinne och Freddie mådde bra efter förlossningen. För endast fyra dagar efter, med ett kort sjukhusbesök, var Corinne återigen hemma och fortsatte jobba.

Fick 5 barn samtidigt – nu har de inte råd med blöjor

Se klippet här!

Foto: FACEBOOK, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!