Mamman födde barn – läkarnas otroliga upptäckt: Du har två vaginor

Sonen Zack och Brittany Jacobs

Brittany Jacobs upplevde svåra smärtor under förlossningen av sonen Zack.
Då fick hon höra att det berodde på dubbla vaginor.
– Hoppades jag skulle svimma, säger hon.
Slå på ljud

Brittany Jacobs, 26, låg på BB och var redo att föda barn. Då fick hon en total överraskning när läkarna berättade att hon hade två vaginor, två livmödrar och två livmoderhalsar.

Under sonen Zacks förlossnings, som ägde rum förra året, tvingades läkarna klippa i skiljeväggen mellan Brittanys två vaginor för att få ut honom. Det säger hon till The Mirror.

– Jag försökte ha en naturlig förlossning och de började klippa utan någon bedövning. Det är inte mycket som jag minns, men jag minns att det var smärtsamt, att jag sparkade, skrek och hoppades att jag skulle svimma, säger Brittany Jacobs.

Brittany Jacobs

Brittany Jacobs fick reda på att hon hade dubbla livmödrar, dubbla vaginor och dubbla livmoderhalsar under förlossningen av sonen Zack.

Tiktok

Kan knappt ha sex med maken Gregory

Läkarnas besked gjorde att flera pusselbitar föll på plats. Brittany Jacobs säger att det ofta gjort ont när hon haft sex med maken Gregory Jacobs, och att hon nu fått en förklaring på varför.

Däremot har det inte blivit bättre. Efter att läkarna klippte i skiljeväggen så har det skapats ärrvävnad, vilket medfört att det nu gör ännu ondare.

Hon har tidigare klagat på smärtor vid samlag och tycker det är dåligt att det skulle krävas en förlossning för att de skulle upptäcka problemet.

– Tidigare när jag tagit upp det med mina läkare så har det bara sagt att jag måste slappna av innan samlag.

Exklusivt
OVÄNTAT Kajsa, 29, har två livmödrar – blev dubbelgravid: ”En på miljonen”

”Slutade med att både hon och barnet dog”

Brittanys förhoppning är att inom kort göra en operation och ta bort ärrvävnaden så att smärtan vid sex minskar.

På Tiktok har hon lagt upp flera klipp där hon berättar om tillståndet och säger att hon är långt ifrån ensam om sin situation.

Flera människor har berättat liknande berättelser. En berättelse om en kvinna som också fick veta under sin förlossning att hon hade dubbla vaginor, har lämnat extra stort avtryck. Den gången slutade det riktigt illa.

– Det var en man som hörde av sig till mig personligen och berättade att hans fru diagnosticerades med dubbla livmödrar och att hon heller inte fick veta något förrän förlossningen, säger hon och fortsätter:

– Det slutade med att både hon och barnet dog under förlossningen. Det krossar mitt hjärta att höra hur de svek både henne och barnet.

LÄS OCKSÅ: Julia, 26, föddes utan livmoder – fick hjälp av mamma Ewyn

LÄS OCKSÅ: Förväxlades på BB – hittade sina föräldrar 38 år senare

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!