Mamman får starkt kritik efter att ha satt barnet i kopplet

Mamman får stark kritik att hon har sitt barn i koppel – likt en hund.

Foto: TT/PRIVAT
Många reagerar starkt över mamman Desiree Hoyes uppfostringsteknik.
Hon har nämligen sin son i en sele.
– Jag väljer säkerheten, säger Desiree Hoye.
Flickan knuffar undan björnen för att rädda sina hundar
Slå på ljud

Mamman Desiree Hoye har varit tvungen att försvara sig mot sina följare. Anledningen? Att hon har sin son i koppel. På sina sociala medier skriver mamman att hon inte alltid gillat idéen att koppla sina son, men att det numera behövdes.

– Jag väljer säkerheten, säger hon till nättidningen Love What Matters.

– Innan jag blev mamma hade jag varit personen som hade sagt: ”Jag skulle ALDRIG sätta ett koppel på min son. Han är ju ingen hund.” … men sen blev jag mamma, säger Desiree Hoye.

Den unga sonen Hudson i koppel. ”Han är ju ingen hund …”

Foto: PRIVAT

Många hennes följare reagerade: ”Fått vidriga kommentarer”

Mamman förklarar för nättidningen att hon började använda koppel efter att hon läst om flera fall där små barn ramlat ner hos djur på zoo – samt att många barn kidnappas. Hon bestämde sig då att ett koppel var bästa vägen att gå för henne och hennes son.

Men vad mamman inte hade förväntat sig var alla de kommentarer hon skulle få efter att hon lagt ut en bild på sin son Hudson.

Därför bär mamman sin 26-årige son Jimmy på ryggen

Men Desiree Hoye gav svar på tal

”Jag har fått vidriga kommentarer i dag. Någon skrev: ”Kolla hon sätter sitt barn i koppel. Så fruktansvärt”, skrev mamman på sina sociala medier och fortsätter:

”Innan ni dömer mig, tänk dig hur det är att förlora ditt barn. Föreställ dig att de är där ena sekunden och borta nästa. Hudson kunde i dag gå runt i djurparken med oss, njuta av sin frihet och även gå runt med säkerheten (som kopplet är bundet till. red anm.) i sin ryggsäck som han fortfarande tycker är ganska cool!”

”I dag och varje dag väljer jag säkerhet, eftersom jag älskar mina barn mer än något annat i hela den här världen. Jag tar gärna några obekväma blickar från främlingar över att aldrig se hans älskade ansikte igen”, avslutade mamman inlägget.

LÄS OCKSÅ: Breya Ward, 7, överlevde mirakulöst den aggressiva cancern

LÄS OCKSÅ: Marie förlorade sönerna och deras pappa i samma sjukdom

Foto: PRIVAT, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN