tragiska livsöden

Mamman Ella dog bara 6 veckor efter cancerdiagnosen: ”Hjärtekrossad”

Ella och Ben Troup står med sina två söner Ollie och Leo i varsin famn.

FOTO: GoFundMe/Instagram
30-åriga Ella dog bara sex veckor efter sin cancerdiagnos.
Efter sig lämnade hon sina två barn Ollie och Leo och förkrossade maken Ben.
”Hjärtekrossad beskriver inte riktigt smärtan”, skriver en vän på sociala medier.
Tog bort tungan efter cancern – gjorde en ny av sitt ben
0:32

Efter reklamen: Tog bort tungan efter cancern – gjorde en ny av sitt ben

(0:32)

Slå på ljud

Ella och Ben Troup var gifta sedan fyra år, hade de två sönerna Ollie och Leo ihop och levde ett vanligt familjeliv i Melbourne i Australien. För bara två månader sedan trodde familjen att de skulle fira en vanlig jul ihop. Men på bara några veckor kastades familjens tillvaro omkull fullständigt.

Ella diagnostiserades med cancer i stadie fyra som innebär att cancern har spridit sig till andra organ. Och bara sex veckor efter diagnosen förlorade den 30-åriga tvåbarnsmamman kampen mot cancern. Hon dog under en operation som gjordes för att bekämpa cancern.

”Vill ge Ben och hennes pojkar stöd”

Efter det plötsligt dödsfallet har vänner till paret startat en insamling till Ellas familj på sidan GoFundme.

"Hon hade en hård kamp för att hitta den primära källan när hon oväntat förlorade striden under en operation. Vi vill ge Ben och hennes pojkar så mycket stöd vi kan och det här är ett sätt. Om du kan ge, oavsett hur mycket eller lite kommer det att bidra till att hålla pojkarna igång medan de sörjer”, skriver vännerna Jordan MacLeod och Krystal Cameron på insamlingssidan.

Hittills har över 950 000 kronor samlats in till den sörjande familjen.

Maken Bens fina gest

Ellas make Ben har ännu inte uttalat sig om sin frus död men för några dagar sedan la han ut en video på Ella på Instagram där hon springer mot havet på en strand i slow motion. Låten han har lagt till i videon är Just like heaven med The Lumineers.

”Denna vackra familj slets isär av cancer för några dagar sedan, när vår vackra vän Ella förlorade sin kamp. Hon har lämnat dessa två små pojkar utan mamma och en kärleksfull man utan fru. Hjärtekrossad beskriver inte riktigt smärtan”, skriver en vän på sociala medier om förlusten.

FOTO: GoFundMe/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN