Mamman dog i dödlig bilkrasch – enbart dagar innan sitt bröllop

42-åringen stannade vid ett rödljus. Plötsligt körde en Honda in i hennes bil.

42-åringen stannade vid ett rödljus. Plötsligt körde en Honda in i hennes bil.

Foto: GOFUNDME, TT
Fembarns-mamman var enbart dagar från sitt bröllop.
Hon stod vid ett rödljus när bilen kraschade in i hennes bil.
Brandi Urena, 42, omkom tragiskt vid vägen i Kalifornien.

Brandi Urena, 42, var påväg till sitt jobb under måndagen, när hon stannade till vid ett rödljus. Hon var mamma till fem barn – och bara dagar ifrån att gifta sig. Hon stannade till vid ett rödljus längs med landsvägen syd om Fresno, en stad i den amerikanska delstaten Kalifornien. Då inträffade det otänkbara, skriver PEOPLE.

Plötsligt körde en bil in bakifrån, när fembarns-mamman stod och väntade på att ljuset skulle bli grönt. Resultatet blev en dödlig krasch. I olyckan kraschade totalt fyra bilar. Bilen som körde in i 42-åriga Brandi Urena var av märket Honda.

Brandi Urena, 42 år gamma. Hon dog vid ett rödljus i Kalifornien.

Föraren som krashade in i fembarns-mamman misstänks för dråp

Föraren till Hondan skadades också – men överlevde. Kaliforniens Highway Patrol, en polisenhet som trafikerar de många och långa landsvägarna i USA, ser nu över möjligheten att gripa mannen för dråp på 42-åringen, rapporterar lokala medier som Fresno Bee och nyhetskanalen KFSN.

Brandi Uren var mamma till fem barn – och enbart dagar från sitt bröllop. Hon skulle gifta sig med sin fästman den 30 juli. Hon fyllde även år den 25 juli. Inget hon han göra innan bilen körde in bakifrån vid rödljuset.

”Allting är taget ifrån oss. Våra hjärtan är helt krossade. Vi kommer alltid komma ihåg henne som någon som var där för alla. Hon kommer vara väldigt saknad. Vi älskade henne helhjärtat. Hon var en underbar mamma som hyllade sin familj”, skiver familjen på sin GoFundMe-sida.

Hundra familjemedlemmar samlades vid olycksplatsen

Efter den dödliga kraschen samlades omkring hundra familjemedlemmar vid olycksplatsen. De ville hylla 42-åriga Brandi Urena.

Hennes faster, Jennifer Nolan, berättade för lokala medier att mamman var väldigt spänd och upprymd inför sitt bröllop.

Highway Patrol California misstänker en man för dråp, efter att han kraschade in i 42-åringen. OBS: Genrebild.

Foto: Jeff Chiu

– Att planera ett bröllop. Att planera en fest, som man ska komma ihåg resten av livet - så kommer döden helt plötsligt. Det är verkligen förskräckligt, säger den döda 42-åringens faster, Jennifer Nolan, till lokala medier.

– Snälla. Var uppmärksam över vad du gör. Var uppmärksam när du kör. För det här är fullständigt onödigt och väldigt svårt att komma över, fortsatte fastern berätta för tv-kanalen KFSN.

Fembarns-mamman Brandi Urena nära vän, Melissa Taito, vill också upplysa fler om att köra försiktigt. För att undvika olyckor med dödlig utgång.

– Jag hoppas att människor ökar sin medvetenhet om att vara uppmärksamma ute på vägarna när de kör, säger Melissa Taito till Fresno Bee.

– Vi kommer öppna upp en fond i henne namn. Vi vill öka medvetenheten om att vara uppmärksamma när de kör bil, samt att människor måste sluta färdas i så höga hastigheter.

42-åringens mamma, Carelyn Contreras, berättar att de nu vill fira sin dotter som ville svida om från sitt yrke för att bli en bagare.

– Vi alla ska fira, och minnas, henne på vilket sätt vi än kan, berättar 42-åringens mamma.

LÄS OCKSÅ: Veronika på fisketur med björnen Archie – oväntade bilderna

LÄS OCKSÅ: Mamma, 29, och son, 9, hittad döda – efter tragedin vid sjön

Foto: GOFUNDME, Jeff Chiu

SENASTE NYTT!