Mamman Danielle Kelley födde ”mirakelbebis” – dog tragiskt kort efter

Mamman Danielle Kelley födde ”mirakelbebis” – dog tragiskt kort efter

En 30-årig mamma dör bara månader efter att hon fött en ”mirakelbebis”.
– Vi var alla i chock. Vi kunde inte få in i huvudet att hon var borta, säger maken Liam Kelley, 25.
Kvinnan tvingades föda på motorvägen – hör det dramatiska larmsamtalet här
Slå på ljud

Danielle Kelley, 30, och hennes partner Liam Kelley, 25, fick i mars 2020 ett oväntat besked. Paret upptäckte att Danielle var gravid – trots att hon fått kemoterapi för sin bröstcancer sedan 2019. Hennes barn skulle kallas för en ”mirakelbebis”.

Trots att paret fått besked från läkare att en graviditet var nära nog omöjlig, lyckades de mot alla odds bli med barn, skriver Liverpool Echo. Paret har barn sedan innan, men var sugna på fler.

Danielle Kelley, 30, och Liam Kelley, 25, fick en ”mirakelbebis” mot alla odds.

Foto: GODUNDME t

Plötsligt gjorde paret en upptäckt

I oktober i år förvärrades Danielles hälsotillstånd. Hon diagnostiserades med ytterligare en typ av cancer – denna gång i levern. Efter upptäckten tvingades den 30-åriga gravida cancerpatienten göra ett akut kejsarsnitt.

Fyra dagar efter upptäckten, den 16 oktober, föddes Everlyn. Hon föddes sex veckor för tidigt, men annars var spädbarnets hälsotillstånd gott.

Maken Liam kallade den nyfödda Everlyn en ”gåva” och en ”mirakelbebis”. De hade fått ytterligare ett barn – trots alla odds.

Men familjelyckan skulle inte hålla. Enbart någon månader efter att familjens ”gåva” kommit till världen, så skulle Danielle hälsotillstånd förvärras rejält. Hon utvecklade blodförgiftning och lunginflammation. Väl inlagd på sjukhuset upptäckte läkarna att även hennes cancer hade spridits ytterligare. Detta var under julen 2020.

Den 27 februari, 2021 dör Danielle. Efter sig lämnar hon maken Liam och hennes två söner från ett annat äktenskap, Alfie och George.

Efter Danielle Kelleys borgång hyllas hon av det lokala samhället.

Hyllas av lokala samhället

Familjen och det lokala samhället har anordnat evenemang för att hylla Danielles Kelleys minne och öka medvetenheten för bröstcancer. Danielles mamma, Annemarie Jackson, 47 berättar för lokala medier att hennes dotter var ”älskad av alla.”

Dagen till ära för evenemanget, som hölls på Danielles födelsedag, bar mamma Annemarie Jackson rosa för sin dotter och hennes kamp mot bröstcancer.

– Hon skulle vilja att vi ökade medvetenheten för sjukdomen, säger mamman Annemarie till lokala tidningen Liverpool Echo.

En GoFundMe-kampanj har startats för att hjälpa familjen.

LÄS OCKSÅ: Ulrika Ljungkvists cancer missades – sökte vård över 20 gånger

LÄS OCKSÅ: Mammans mardröm – dottern fick cancer ett år efter pappa Joels död

Foto: GOFUNDME

FRÅN FÖRSTASIDAN