Mamman blev kär i 16-åriga sonens bästa kompis – nu är de gifta

Mamman förälskade sig i sin 16-åriga sons bästa vän – nu har det udda paret varit gifta i 12 år.
– Vi har varit sanna mot oss själva och våra känslor och det är det som är viktigt, säger paret till brittiska Metro.

Marilyn Buttigieg, 60, från Crawley, i England, träffade sin framtida make för första gången när hennes 16-åriga tog med William Smith, i dag 31 år gammal, hem från skolan.

Mammans son och William Smith var bästa vänner – och skulle bara spela lite tv-spel hemma hos Marilyn Buttigieg, 60. Händelsen utspelade sig i juni, 2008.

William följde sin bästa vän med hem för att spela tv-spel. Då träffade han sin ”drömkvinna” för första gången. William var då 16 år gammal.

Foto: YOUTUBE

Trots deras stora ålderskillnad drogs paret till varandra, som började dejta redan i april 2009. Då var William 18 år gammal – och de gifte sig strax efter.

Trots att paret har förlorat både vänner och familj på grund av sin kärlek ångrar de inget alls. Om tiden skulle ställas tillbaka – så skulle de ha gjort likadant igen.

– Vi skulle göra det igen. Vi är fortfarande lyckligt gifta, förklarar paret.

60-åriga Marilyn Buttigieg, som till vardags äger en städfirma, berättar att William Smith är hennes själsfrände.

– William och jag är fortfarande väldigt kära i varandra. Vi åker ogärna ifrån varandra – och när det väl händer saknar vi varandra massvis. Han är verkligen min själsfrände, säger hon till brittiska medier.

I dag arbetar William som filmproducent. Paret vill göra en film om deras relation för att förändra folks fördomar om relationer med stora ålderskillnader.

Foto: YOUTUBE

– Vi har fått massvis med hat, under åren som har gått. Jag har till och med blivit kallad för pedofil. Men vi har alltid haft varandra, fortsätter 60-åringen.

William Smith: ”Jag visste att vi hade något speciellt”

William Smith, som arbetar som filmproducent i dag, berättar att han alltid varit dragen – till sin dåvarande bästa väns mamma.

– Jag visste att vi hade något speciellt. Hon var, och fortfarande är min drömkvinna, säger William Smith, 31.

När paret började träffas, försökte William komma på så många anledningar som möjligt att vara i närheten av sin ”drömkvinna”. Han började hjälpa till i hemmet, – och hjälpte Marilyn med sin sjukdom. Hon lider av ME, en svår långtidssjukdom som ger smärtor i muskulaturen. Hon var ofta väldigt trött och behövde mycket hjälp. Något som passade den förälskade William väl.

Det tog inte lång tid innan deras vänskap skulle utvecklas till något mer. Men till en början var de båda försiktiga. Familjemedlemmar och vänner hade redan börjat reta dem för sin nära vänskap.

FRUKANSVÄRT Blev fri från tumören – mördades av pojkvännen

– Jag kom inte in och tog Williams liv ifrån honom. Jag hade redan barn och var inte speciellt intresserad av fler. Men jag ville inte hindra William att få sitt drömliv, säger Marilyn, som är mamma till sju barn.

Udda paret har fått mycket hat genom åren

31-åriga William Smith berättar att det var han som övertalade Marilyn Buttigieg till att inleda förhållandet. Hon var nämligen inte helt säker på honom till en början.

– Hon började fråga ut mig om detta verkligen var något jag ville. Jag var tvungen att vara 100 procent säker på min sak, vilket jag också var, berättar han.

Men deras udda relation har inte alltid varit en framgångsaga. Många har ställt sig i vägen för att försöka hålla paret ifrån varandra.

På sin bröllopsresa åkte paret till Gibraltar, där Marilyn också kommer ifrån.

Foto: YOUTUBE

– Vi har kämpat mycket. Vi har fått mycket hat genom åren, berättar William. Förhållandet har skadat deras relation med familj, vänner – till och med Marilyn Buttigiegs städfirma som har förlorat kunder.

”Blivit kallad för pedofil fler gånger än vad jag kan minnas”

– Vi har förlorat vänner och familj. Folk brukade skrika åt oss, det har påverkat våra arbeten. Men det börjar bli bättre nu, berättar paret.

– Jag har blivit kallad för pedofil fler gånger än vad jag kan minnas, fortsätter Marilyn.

– Vi har gått genom helvetet och tillbaka. Vi har till och med fått spikar i våra bilddäck. Folk har inte kunnat lämna oss i fred.

HJÄLTE 6-åriga pojken räddade systerns liv i hundattacken

Men paret bryr sig inte om människors arga reaktioner. I dag kysser de varandra på gatan utan att dölja det för andra. Paret har varit gifta i 12 år.

Nu planerar paret att samla in pengar till en film om deras realtion. De vill ändra bilden av förhållanden med stora åldersgap.

– Vi vill berätta vår historia för andra. Och vi måste få folk att ändra sina åsikter om åldersskillnader, säger William.

– Jag tror också att folks fördomar fortfarande måste förändras. Jag skulle nämligen inte kunna älska någon anna än William, tillägger 60-åriga Marilyn Buttigieg instämmande.

LÄS OCKSÅ: 26-åringens pojkvän misstas för att vara hennes farfar: ”Folk stirrar”

LÄS OCKSÅ: Tvåbarnsmamman fick arg lapp från granne – efter att ha gått lättklädd i hemmet

Foto: YOUTUBE

Senaste nytt