Mamman blev gravid med sitt andra barn – samtidigt som hon var gravid

Odalis Martinez

Odalis Martinez blev gravid redan när hon var gravid.
Nu berättar den chockade mamman om beskedet.
– Kan inte beskriva den känslan, säger hon.
0:37

Efter reklamen: Tvillingarna bråkar om samma napp

(0:37)

Som så många andra var Odalis, 25, och Antonio Martinez, 31, överlyckliga när de fick beskedet om att de skulle bli föräldrar. När den blivande mamman gick på sin första ultraljudsundersökning fick hon däremot en rejäl chock.

Det visade sig att det låg två barn i magen, men de var inte befruktade på samma dag. Inom loppet av en vecka hade Odalis blivit gravid två gånger. Hon hade råkat ut för en ”superfetation”, vilket innebär att en andra graviditet inträffat i början på den första.

Bara några månader innan ”dubbelgraviditeten” hade Odalis drabbats av ett missfall. För henne och maken blev det en extra glad nyhet att få vänta två barn. Det säger hon i en intervju med The Sun.

Gravidmage

Genrebild. Odalis Martinez, 25, blev gravid redan när hon var gravid. Nu berättar hon om det osannolika beskedet.

JESSICA GOW / TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Osannolika upptäckten: ”Grät av lycka”

– Det känns som jag haft sådan tur. Jag känner en hel del människor som försökt att bli gravida efter ett missfall och inte lyckats. Det fanns en rädsla att samma sak skulle hända mig, men lyckligtvis blev jag gravid kort därpå, säger Odalis Martinez.

Odalis Martinez från Kalifornien minns att hon var orolig för dåliga nyheter när läkaren började vanka av och an i samband med ultraljudsundersökningen. Hon hann tänka flera negativa tankar innan läkaren berättade hur det låg till.

– Det var då hon sa att de hittat ett till barn och att hjärtat slog som det skulle. Jag bara grät av lycka. Det kändes som att barnet vi förlorat fanns i rummet med mig och sa att allt skulle bli bra.

Odalis Martinez

Odalis Martinez, 25, är i dag mamma till döttrarna Lilo och Imelda.

Skärmdump/Tyga
Alex är gravid i vecka 25 – följarnas chock efter bilden på magen

”Aldrig upplevt den här typen av kärlek”

Barn som blir till genom superfetation brukar födas på samma dag och klassas som tvillingar. Odalis döttrar Lilo och Imelda föddes dock med fem dagars mellanrum och klassas inte som tvillingar.

Däremot är de väldigt lika varandra och även maken Antonio brukar ha svårt att se skillnad. Nu har paret äntligen fått den familj som de så länge längtat efter.

– När jag håller om dem och vet att de mår bra... jag kan inte beskriva den känslan. Jag älskar min familj och jag älskar min man, men jag har aldrig upplevt den här typen av kärlek och glädje förut, säger Odalis.

LÄS OCKSÅ: Mamman blev gravid – samtidigt som hon väntade tvillingar

LÄS OCKSÅ: 32-åriga mamman har fött tvillingar – TRE gånger om

Foto: JESSICA GOW / TT, Skärmdump/Tyga

SENASTE NYTT!