TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Mamman Annie förkrossad – ingen dök upp på festen för nyfödda bebisen

14 okt, 2021 
Den nyblivna mamman Annie är helt förkrossad
Den nyblivna mamman Annie är helt förkrossad.
För att fira att hon fått sitt första barn bjöd hon in nära och köra till en så kallad baby shower – men inte en enda person dök upp.
”Jag skämdes så mycket. Inte ens min egen mamma dök upp”, berättar hon i en video på TikTok.
Annons
EN dök upp på pojke med Down syndroms kalas – mamma i tårar: "han blir utfryst"Brand logo
EN dök upp på pojke med Down syndroms kalas – mamma i tårar: "han blir utfryst"

Den unga mamman Annie hade precis fött sitt första barn. För att fira att bebisen kommit till jorden bjöd den nyblivna mamman in till en fest för att fira det nyfödda barnet, en så kallad baby shower. En typ av fest man ofta håller redan innan barnet är fött.

Men vad som skulle bli en rolig fest förvandlades istället till en sorgens dag för mamma Annie. Det var nämligen inte en enda person av alla hon hade bjudit som dök upp på ceremonin. Inte ens hennes egen mamma.

I en video på TikTok som har setts över en miljon gånger berättar hon om sorgen över att ingen dök upp för att fira hennes lilla bebis.

”Jag skämdes så mycket. Inte ens min egen mamma dök upp”, berättar hon i en video på TikTok och i famnen håller hon sin lilla bebis och försöker samtidigt att hålla tillbaka tårarna.

Frågorna efter nyblivna mammans påstående

I videon fortsätter hon berätta om sin upplevelse:

”Jag hade en baby shower idag och den slutade med att jag nu sitter här och ser dum ut och att ingen dök upp”.

Annons

Flera följare stöttar nu Annie och skriver uppmuntrande ord bland kommentarerna till videon. Medan andra följare istället ifrågasätter den nyblivna mamman och undrar om hon verkligen talar sanning.

Bland annat en följare tycker att det låter väldigt konstigt att inte ens Annies egna mamma dök upp. Annie valde då att svara att hennes mamma menade att hon hade glömt bort festen.

Följarnas stöd till Annie – efter sorgen

I en ny video berättar Annie att hon uppfostrades i ett väldigt strikt, katolskt hushåll och blev hemundervisad. Därför kom det som en överraskning när hon plötsligt blev gravid som 19-åring

Men trots hennes nya video är det många följare som har svårt att tro på den nyblivna mammans ord om den misslyckade baby showern och fortsätter att ifrågasätter henne i kommentarsfältet.

"Så en familjemedlem planerade det här, bjuder in folk och bokstavligen så dyker inte en person upp? Jag tvivlar inte på din historia, det verkar bara bisarrt”, skriver en följare.

Annons

"Det var därför jag blev så förvånad och besviken, jag bjöd in en massa människor och ingen kom”, svarar Annie.

Men det är inte bara folk som ifrågasätter henne. Flera ger också sitt stöd till den nyblivna mamman och erbjuder sig också att köpa presenter till det nyfödda lilla barnet.

"Du förtjänar bättre. Så mycket kärlek till dig och din lilla. Du är en fantastisk mamma och din bebis har tur som har dig”, skriver en annan person.

FOTO: TikTok

Annons