Mamma var gravid med tvillingar – chockade alla: ”Gömmer mina bebisar”

Mamma Becca chockade sina följare.

Foto: TIKTOK
Folk la inte ens märke till att mamman var gravid. Hennes ”kula” var så liten att människor blev chockade över att hon var gravid. När hon dessutom berättade att det var tvillingar trillade de nästan av stolen helt.
– Jag gömmer bebisar bra, skämtar mamma Becca på TikTok.

En fembarns-mamma har slagit internet med storm. Anledningen är att hennes graviditet knappt syns på henne. Hennes ”gravidkula” är så liten att människor knappt lägger märke till att mamma Becca är gravid. Att hon dessutom är gravid med tvillingar chockar ännu fler.

Historien som blivit viral utspelar sig på videoplattformen TikTok. På sin kanal som heter nolanohana”, uppdaterar hon regelbundet om sin graviditet. Men det är storleken på hennes mage som chockar hennes följare. En av Beccas videos där hon visar upp sin mage har över 320 000 visningar. Många på plattformen chockas av hennes storlek som hon stolt visar upp.

Trots att hon är gravid med tvillingar syns det knappt att hon är gravid. Mamman som har fem barn uppdaterade sina följare om hur hennes graviditet går..

Fembarns-mamman Becca visar upp sin mage – som knappt syns.

Foto: TIKTOK

”Vi jobbar på det”, skämtar mamman på TikTok.

Foto: TIKTOK

– Lyssna. Det ser inte speciellt stort ut från framsidan. Och inte heller från baksidan. Men från sidorna? Ser inte speciellt stort ut där heller, men vi jobabr på det, skojade TikTok-mamman med sina följare.

I den TikTok-videon som blivit viral var mamma Becca i vecka 32 av sin graviditet. I en annan video – som hon gjorde efter följer hon upp hur graviditeten hade gått och hur förlossningen hade gått.

ÄNTLIGEN! Hade gett upp – då dök donatorn upp

Hon fick två enäggstvillingar. Två flickor som vägde 2 000 gram vardera. Både flickorna mådde bra efter omständigheterna och födseln gick bra utan större komplikationer, trots att hon födde för tidigt.

5-barnsmamman skämtade om att hon gömmer sina barn väl i magen.

I sin sjukhussäng lägger hon upp ett klipp på TikTok.

@nolanohana

Thought I would give you all a view of the #pregnantbelly at #32weekspregnant still not much but it’s there!! #pregnancy #bumpupdate

♬ original sound - ✨Keeds✨

– Så vem är redo på en uppföljning? Ni som följt min ”lilla graviditet”-historia, så har jag en 35 veckors-uppdatering för er.

Tusentals personer har kommenterat hennes videos på TikTok.

Följarna är förbryllade

En person undrar hur i fridens namn två personer får plats i den magen.

Undrar hur två personer får plats där, huh?”

En annan användare undrar samma sak.

”Var gömmer du två personer där någonstans?!”

En tredje skriver att hon måste ha magiska krafter.

”Gumman! Du tog fram den andra bebisen rent ur luften”, skämtade personen på TikTok.

”Förlåt? Ser du ut såhär med TVILLINGAR?", skriver en annan person på TikTok.

Becca och Joshua fick sina tvillingar. Två enäggstvillingar, där båda kom ut som flickor. En hemlighet Becca länge väntade med att berätta.

Foto: TIKTOK

Mamman avslöjar ny hemlighet

Hennes familj, vänner – och följare visste inte om att hon väntade tvillingar. Becca och hennes pojkvän Joshua ville hålla allt hemligt, för att kunna överaska.

Facebook skriver mamma Becca att hon haft en hemlighet för alla.

”För åtta månader sedan fick vi reda på att vi väntade vårt fjärde barn. Men vi kan nu avslöja att vi inte bara väntar det fjärde barnet – UTAN ÄVEN DET FEMTE. Ja, precis! Tvillingar. Och inte bara det. Enäggstvillingar – där båda är flickor.”

LÄS OCKSÅ: Mamman blev förlamad efter olycka – då chockade hon alla på bröllopet

LÄS OCKSÅ: Okänd donator gav livmoder till kvinna som inte kunde bli gravid

Foto: TIKTOK

Senaste nytt