Mamma Tanya, 40, dejtar sin sons bästa vän – som är 22 år gammal

Tanya, 40 och hennes pojkvän, 22 år gammal.

Mamman är 40 år gammal – och hennes nya pojkvän är 22.
Hur träffades Tanya och Josue, kan man undra?
Hennes nya pojkvännen är faktiskt hennes sons bästa kompis.
”Han har hela tiden vetat om det – och är väldigt stöttande”, skriver den 40-åriga mamman på TikTok.

17 år är ett stort – men inte allt för ovanligt åldersgap mellan två partners. Men att dejta sina söners vänner är desto ovanligare. Att sonen i fråga dessutom accepterar förhållandet med sin mamma – och stöttar det helt är smått uppseendeväckande. Hela historien avslöjades på videoplattformen TikTok.

Mamma Tanya, som är 40 år gammal la upp ett klipp som blivit viralt på plattformen TikTok. Hennes kanal som heter ”josueandtanya”, det vill säga ”Josue och Tanya”, kan man följa den udda relationen mellan Josue, 22 och Tanya, 40. Den 40-åriga mamman och pojkvännen har omkring 42 000 följare på sitt konto.

Mamma Tanya, 40 år gammal.

Foto: TIKTOK

”Här med kommer jag ut till mina söner – att jag dejtar en av deras äldre vänner”, skriver Tanya i TikTok-videon.

I videon kysser paret varandra. Tanya skriver även att hennes son ”helt stödjer” mammans nya förhållande med vännen. Han hade dessutom vetat om deras förhållande sedan tidigare.

Följarna på TikTok rasar: Deras förhållande är oacceptabel

TikTok-videon har efter avslöjandet blivit viralt på plattformen. Över fem miljoner tittare har sett det iögonfallande förhållandet. Tusentals har kommenterat videon där Tanya först berättade om förhållandet. Många av användarna är positiva och lämnar kärleksfulla kommentarer, medan andra är betydligt mer kritiska. Vissa menar till och med att förhållandet var ”oacceptabelt”.

”Du är gammal nog att vara hans mamma”, skrev en användare medan en annan fyllde i:

”Detta känns inte alls rätt för mig”.

22-åriga Joseu och 40-åriga mamma Tanya: Vi är själsfränder

En tredje skriver och undrar om han är hemlös, eftersom annars hade Josue inte varit tillsammans med henne påstår de. Som svar på likande kommentarer lade 40-åriga Tanya upp en ny video på TikTok. Med texten ”Ni skriver att han han kommer lämna mig för en mycket yngre kvinna”. Samtidigt som texten syns hånglar den 40-åriga mamman upp sin 22-åriga pojkvännen.

Den 40-åriga mamman tillsammans med sin nya pojkvän Josua, som är 22 år gammal.

”Vi skulle inte kunna bry oss mindre”

Paret påtår att de vill normalisera åldersskillnaden för kärlek. De beskriver varandra som ”själsfränder”. Angående de vassa och elaka kommentarerna skriver Tanya att hon inte bryr sig alls.

”Vi läser och ser alla kommenterar. Vi skulle inte kunna bry oss mindre”, skriver Tanya på TikTok.

No embed code for tiktok https://www.tiktok.com/@josueandtanya/video/6965636219401260294?is_copy_url=1&%3Bis_from_webapp=v1&is_from_webapp=v1

LÄS OCKSÅ: Amandas svåra chock efter snuskiga upptäckten bakom sonens säng

LÄS OCKSÅ: Mamma, 29, och son, 9, hittad döda – efter tragedin vid sjön

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!