Mamma Nina misstas alltid för att vara tvilling med 15-åriga dottern

Nina, Millie, Keaton och Harmony.

FOTO: SWNS
31-åriga Nina fick sitt första barn redan vid 16 års ålder.
Idag stöter hon ofta på problem eftersom hon ser så ung ut, skriver Mirror.
Mamman vägrar förlora – knuffar ner föräldern
0:24

Efter reklamen: Mamman vägrar förlora – knuffar ner föräldern

(0:24)

Slå på ljud

Nina Dixon, 31, blev mamma som 16-åring, vilket medför en del problem när hennes äldsta dotter Millie idag är 15 år gammal. De är nämligen så lika att den unga mamman ofta misstas för att vara sin dotters syster.

– Det är frustrerande men vissa gånger kan det vara smickrande att veta att man fortfarande ser ung ut. Min mamma har alltid sett jättebra ut för sin ålder, så jag tror att det går i familjen, säger 31-åringen.

”Det var svårt att höra...”

Nina fick sitt första barn, Millie, 2007 som 16-åring. Hon fick utstå många fula kommentarer som ung mamma, men Nina trivdes i rollen och idag har hon tre barn: Millie, 15, Keaton, 11, och Harmony, 10 månader.

– Folk sa att jag inte skulle åstadkomma någonting. Det var svårt att höra och det följde med mig länge, berättar Nina som idag pluggar till sjuksköterska.

Trots att trebarnsmamman är bekväm i rollen som ung mamma är det många gånger som hon hamnar i obekväma situationer. När hennes son Keaton var sju så misstogs hon för att vara en elev när hon följde med på föräldramötena och får familjen sällskap av Ninas mamma Caroline, 68, så misstas hon för att vara ett av barnbarnen. En gång tvingades hon åka hem för att hämta sitt ID när hon nekades köpa en limpistol.

– Folk blir alltid chockade när jag säger att jag har en 15-åring och en 11-åringen, de säger att jag ser ut att vara i 20-års åldern. Jag tror att folk tror att jag är ung eftersom jag är väldigt liten – jag har storlek 34 i kläder, är 155 centimeter lång och har skor i storlek 34, säger Nina.

Nina blev till och med leggad när hon skulle köpa en hamster tillsammans med barnen. Personalen i djuraffären trodde inte på henne när hon sa att hon var barnens mamma och tvingades visa upp sitt körkort för att få köpa husdjuret.

FOTO: SWNS

FRÅN FÖRSTASIDAN