Mamma Natasha, 25, dog när hon föll ur sängen – familjens djupa sorg

Natasha Simpson, 25.

Foto: TT, GOFUNDME
25-åriga mamman dog tragiskt när hon föll ur sin egen säng.
Nu vill familjen hylla sin ”ängel”.
– Natasha var verkligen full av liv, säger familjen, enligt The Sun.
0:29

Efter reklamen: Här voltar mamman över bebisen och ner i barnsängen

(0:29)

Slå på ljud

Natasha Simpson, 25, dog när hon föll från sin säng den 3 juli, 2022. 25-åringen, som levde i samhället Rhyl, i nordvästra Storbritannien, hade drabbats av ett plötsligt anfall när hon sov. Anfallet ledde till att den unga mamman fick ett pulsåderbråck i hjärnan och avled senare på sjukhus.

När familjemedlemmar upptäckte att Natasha hade fått ett anfall så larmades direkt vården. Med ambulanshelikopter flögs Natasha till ett sjukhus i den närliggande staden Stoke, som hade specialistvård.

Mamman födde i badkaret – 4 dagar senare var hon tillbaka på jobbet

”Fullständig katastrofal blödning”

Natashas pulsåderbråck beskrevs av vården som en ”fullständig katastrofal blödning”. Under två dagar befann sig Natasha medvetslös på sjukhuset i Stoke, med livsuppehållande vård. Tillslut gav mammans kropp upp.

Familjen fick den svåra frågan om Natasha ville donera sina organ. En fråga som familjen svarade att den 25-åriga mamman ville. Familjen har även skapat en insamlingssida för att täcka Natashas begravning, samt uppehälle för hennes tvååriga dotter Naylah.

Familjen berättar att dottern är, ”helt förstörd efter förlusten av sin mamma”.

– Natasha var verkligen full av liv. Hon hade så mycket att leva för, säger familjen, enligt The Sun.

– Ingen förväntar sig att förlora sin 25-åriga dotter. Familjen har inte haft några planer för begravning, eller liknande. Vi vill bara samla ihop pengar för att hjälpa vår mormor, samt att ge Naylah en start på sitt liv, säger en familjemedlem.

Hunden Jewel jagar iväg björnar från tomten

Se klippet här!

Foto: TT, GOFUNDME

SENASTE NYTT!